Vanessa Paradis om sina 14 år med Depp: ”Var aldrig våldsam”

NÖJE

Berättar om parets långa förhållande – har två barn ihop

1 av 5 | Foto: Johnny Depp och Vanessa Paradis 2008.

Johnny Depp får stöd av ett till ex.

Nu berättar Vanessa Paradis om sitt förhållande med skådespelaren.

– Johnny har aldrig varit fysiskt våldsam mot mig, skriver hon i ett brev TMZ tagit del av.

I lördags gick Johnny Depps före detta fru Lori Anne Allison ut till skådespelarens försvar. Nu får han även stöd av sin senaste ex, Vanessa Paradis.

Sajten TMZ har tagit del av ett brev från Paradis där hon skriver om sitt förhållande med skådespelaren.

Precis som Allison hävdar Paradis att Depp är en kärleksfull man som aldrig skadat någon. Samt att Amber Heards berättelse är påhittad och att anklagelserna är ”upprörande”.

– I alla dessa år jag känt Johnny har han aldrig varit fysiskt våldsam mot mig. Det stämmer inte med den man jag levde med i 14 underbara år, skriver hon i brevet från den 27 maj.

Dottern: ”Pappa är den snällaste”

Den franska sångerskan Vanessa Paradis och Johnny Depp var tillsammans mellan 1998 och 2012. Tillsammans har de barnen Lily-Rose, 17, och Jack, 14.

Kort efter att paret gjorde slut bekräftade Depp och Heard sin kärlek för varandra.

Under söndagen bröt även dottern Lily-Rose tystnaden. På sin Instagram publicerade hon en gammal bild på sig själv och sin pappa. I texten intill beskriver hon kärleksfullt Depp.

– Min pappa är den snällaste och mest kärleksfulla personen jag känner. Han har inte varit något annat än en underbar pappa till mig och min lillebror. Alla som känner honom skulle säga detsamma, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM