Justin Bieber

Justin Bieber blir kalsongmodell

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

”Det här är bara början på året”

Superstjärnan Justin Bieber har ett nytt jobb.

Sångaren är nu modell för Calvin Klein.

– Officiellt en del av arvet, skriver han på Instagram.

Mark Wahlberg, Kellan Lutz, den svenska fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg och nu senast ”50 nyanser av honom”-aktuelle Jamie Dornan har gjort det.

Nu är det Justin Biebers tur att bli modell för det stora amerikanska modeföretaget Calvin Klein. Och precis som det brukar vara i dessa kampanjer är det barbröstade bilder som gäller.

Popstjärnan har hittills lagt ut tre av modellbilderna på sina sociala medier-konton för sina många miljoner följare. På den ena bilden poserar 20-åringen ensam där endast tatueringar och Calvin Klein-kalsongen syns på kroppen, och på en annan bild blir han omfamnad av modellen Lara Stone. Den tredje bilden är en profilbild på Biebers ansikte.

Fansen är lyriska

Och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Fansen är fullkomligt lyriska över bilderna och kommentarerna rasar in i full fart.

”Herregud. Gud välsigne din själ”, ”YESYESYESYESYES” och ”Jag dör. Jag klarar inte av detta”, hör till de vanligaste kommentarerna.

”Officiellt en del av arvet. #newfaceofcalvinklein”, skriver han själv till en av bilderna.

”Det här är bara början på året”, skriver han på en annan, och hintar i taggarna till bilden att det här bara är början på något större, till fansen stora glädje.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Bieber

Klick!