Donald Trump och Jimmy Fallon i ordkrig

avTT

Publicerad:
Foto: Andrew Lipovsky/AP/TT
Programledaren Jimmy Fallon skakar om dåvarande presidentkandidaten Donald Trumps hår i programmet "Late night" i september 2016. I dag ångrar Fallon tilltaget. Arkivbild.

Den amerikanske programledaren Jimmy Fallon ska donera pengar i USA:s president Donald Trumps namn till stöd för migrantfamiljer som har separerats vid den amerikanska gränsen, skriver Variety.

Donationen är ett svar på ett verbalt påhopp som Trump riktat mot Fallon på Twitter, detta sedan presidenten verkat vara upprörd över att programledaren nyligen uttryckt ånger över att ha bjudit in – och skakat om kalufsen på – Trump till sitt program "Late night" under valrörelsen 2016.

”Bete dig som en man, Jimmy"

"Jimmy Fallon gnäller om att han gjorde det berömda 'hår-inslaget' (som verkligen förstörde min frisyr) med mig och att han hade gjort det annorlunda i dag. Men han ringde också mig privat och pratade om fantastiska tittarsiffror. Bete dig som en man, Jimmy", skriver Donald Trump.

Det var i en nyligen genomförd intervju i The Hollywood Reporters podd som Fallon sade att han ångrade att han "bidragit till att normalisera Trump" och att han inte delar presidentens politiska åsikter.

Tre skandaler i kändisvärlden 2018 00:50
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM