Bianca Ingrosso: ”Har haft bästa året i karriären – men sämsta i privatlivet”

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Bianca Ingrosso har skördat framgångar det senaste året.

Men smakar det så kostar det.

– Jag har lagt mycket press på mig och varit ganska ensam, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

Hon har debuterat som sommarvärd i P1, utsetts till ”årets stjärnskott”, ”årets blogg” och ”årets podcast” på Guldtubengalan där inflytelserika influencers prisas samt tagit plats som jurymedlem i ”Talang” i TV4.

Det senaste året har varit händelserikt för Bianca Ingrosso, 23. I ”Nyhetsmorgon” berättar hon om uppoffringarna hon behövt göra för karriärens skull.

– Det har varit bästa hittills och sämsta året, rent privat. Jag har ju förstått ju bättre det går i karriären, desto sämre mår man privat och inombords. Det har varit mycket stress. Jag har lagt mycket press på mig och varit ganska ensam, säger hon i en intervju med Anders Pihlblad under lördagsmorgonen.

Förutom att allt jobbande ibland går ut över det sociala livet, innebär det också att hon fått anledning att bearbeta ångestrelaterade problem.

Har tagit hjälp av en livscoach

– Jag har väldigt lätt till ångest och känner det i alla fall någon gång varje dag. Jag kan må dåligt över småsaker. Jag lägger som sagt väldigt stor press på mig själv och tar emot all den pressen som folk kan lägga på mig. Jag vill gärna lägga det på min egen press. Jag kan gärna ligga på nätterna och tänka igenom allt jag sagt och allt jag gjort och ta emot allt hat som jag får, och tänka igenom varje hatkommentar. Jag ser väldigt mycket fel i stället för allt bra jag gör, säger hon och lägger till:

– Men sen är jag också bra på att känna: ”Det där gjorde jag bra ändå”.

Hon har tagit hjälp för att bearbeta sin ångest och försöker ta hand om sig.

– Nu har jag gått till en livscoach tre gånger och det har hjälpt otroligt mycket. Sen försöker jag göra mycket småsaker, umgås med min familj, lyssna på musik som gör mig glad, äta god mat, sova eller tacka nej till något och kanske låta mig själv ta en helg där jag bara ligger i soffan och kollar på serier.

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Bianca Ingrosso.

Tar ingen paus

Trots det hektiska arbetsschemat har Bianca Ingrosso inga planer på att trappa ner eller ta en paus.

– Nej, jag håller på att lansera två egna varumärken. Det tar väldigt mycket av min tid. Det ska bli askul och det lanseras nu i höst. Och så ska jag ju komma tillbaka till ”Talang”. ”Wahlgrens värld” börjar ju nu snart, nämner hon som några exempel på vad som händer i höst.

– Jag kanske vill ha en ny valp också. Jag vill ju bli programledare här också, säger hon med glimten i ögat till programledaren Anders Pihlblad.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM