Tom Jones förd till sjukhus – ställer in

avMathilde Albinsson

NÖJE

Tom Jones, 78, tvingas ställa in shower med kort varsel på grund av sjukdom.

Enligt Mirror har sångaren drabbats av en bakterieinfektion.

”Det är en hemsk känsla att göra alla besvikna”, skriver han på Twitter.

Tom Jones, 78, skulle uppträdda under onsdagskvällen i Stansted Park i Chichester, Storbritannien. Men bara timmar före tvingades han ställa in konserten. Sångaren har drabbats av en bakterieinfektion, meddelar Jones presskontakt på Twitter.

Han vårdas för tillfället på sjukhus och måste därför även skjuta fram kvällens spelning till ett senare datum i augusti.

”Det är med sorg vi måste skjuta fram Tom Jones uppträdande på Chester Racecourse i kväll. Showen kommer skjutas fram till söndagen den 12e augusti”, skriver presskontakten på Twitter och fortsätter:

”Han är under uppsyn och vi hoppas på en snabb återhämtning. Han är oerhört ledsen och besviken över att inte kunna uppträda i kväll. Han ber verkligen om ursäkt för de eventuella olägenheter som drabbar publiken och alla de som har jobbat med showen.”

Under torsdagen berättar även Tom Jones om tankarna och känslorna kring att behöva ställa in.

”Jag är ledsen att jag ställde in gårdagens show i Chichester. Det är en hemsk känsla att behöva göra alla besvikna. Jag vet att många av er hade rest långt och lagt tid på att planera med vänner och familj, och det är en sådan besvikelse när saker inte blir som man hade velat. Ett stort tack till er för allt ert stöd och för er förståelse”, skriver han på Twitter.

1 av 2 | Foto: Blitz Pictures/REX / BLITZ PICTURES
Tom Jones.

Ställde in turné 2017

Tom Jones drabbades av hälsoproblem även 2017, då han på inrådan av sina läkare ställde in samtliga datum på sin USA-turné.

”Datumen kommer att flyttas till maj och juni 2018, och alla sålda biljetter kommer att förbli giltiga inför dessa nya datum, om vilka det kommer att komma ny information inom kort”, stod det att läsa i ett meddelande på stjärnans twitter då.

Dagens nöjesrubriker 19 juli 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM

Tom Jones