Uppgifter: Isabel Adrian och Kicken klara för Farmen VIP

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

I veckan kunde Nöjesbladet berätta att sångerskan Sigrid Bernson och exbrottaren Frank Andersson är klara för ”Farmen VIP”.

Nu kan vi också avslöja att de får sällskap av Hollywoodfrun Isabel Adrian och ”Poodles”-trummisen Christan ”Kicken” Lundqvist.

Nyligen avslöjades det att TV4 spelar in en ny säsong av ”Farmen VIP” och att kändisdottern Felicia Book, 26, är en av deltagarna.

I veckan kunde Nöjesbladet berätta att Mello-artisten och ”Let’s Dance”-profilen Sigrid Bernson, 29, och före detta brottarstjärnan Frank Andersson, 62, ska delta i dokusåpan vars inspelningar drog igång härom veckan.

Nu kan Nöjesbladet också avslöja att Hollywoodfrun Isabel Adrian, 40, och Poodles-trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist, 47, ska vara med i ”Farmen VIP”.

Tanja Tabrizian, som är pressansvarig för programmet, är hemlighetsfull när Isabel och Kicken kommer på tal.

– Vi ser fram emot att presentera alla deltagare längre fram.., säger hon när Nöjesbladet når henne på telefon.

I våras sändes den första omgången av ”Farmen VIP” på TV4 och då deltog bland andra Patrik Sjöberg, Sigrid Bergåkra, Samir Badran och Glenn Hysén som också vann alltsammans.

Det blev en händelserik säsong då Patrik Sjöberg tvingades bryta inspelningarna på grund av hälsoproblem och Sigrid Bergåkra tvingades göra detsamma då hon blev anmäld till socialen.

Nöjesbladet söker Christan ”Kicken” Lundqvist och Isabel Adrian för en kommentar.

1 av 7 | Foto: Magnus Sandberg
Isabel Adrian.
ARTIKELN HANDLAR OM