Pamela Andersons otrohetsanklagelser mot Adil Rami

Skriver på Instagram: ”De senaste två åren av mitt liv har varit en lögn”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Pamela Anderson anklagar Adil Rami för otrohet.

I ett Instagraminlägg går hon till hårt angrepp mot den franska fotbollsspelaren – och har anlitat en livvakt för att hålla honom borta.

”Han skrämmer mig. Han har sårat mig och hotat mig många gånger”, skriver Hollywoodstjärnan på Instagram.

I två år har Pamela Anderson, 51, och det franska fotbollsproffset Adil Rami, 33, varit ett par och hon flyttade till Frankrike för hans skull. Men nu har fotomodellen avslutat förhållandet och hon gör det med ett rasande inlägg på Instagram där hon anklagar landslagsspelaren för otrohet.

”De senaste över två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit lurad, vilseledd att tro... att det var ’den stora kärleken’. Jag är förkrossad över att ha fått veta de senaste dagarna att han har levt ett dubbelliv”, skriver hon.

1 av 3 | Foto: Francois Mori / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Pamela Anderson och Adil Rami.

”Han är monstret”

Pamela Anderson beskriver i inlägget hur Adil Rami, som spelar för Marseille, brukade skämta om andra spelare som hade älskarinnor:

”Som hade flickvänner som bodde nedför gatan i lägenheter nära deras fruar. Han kallade de männen monster. Men det här är värre, han har ljugit för alla”, skriver hon och lägger till att hon också är övertygad om att det funnits fler kvinnor än den älskarinna hon nu blivit medveten om:

”Hur är det möjligt att kontrollera två kvinnors hjärtan och tankar så, jag är säker på att det funnits andra. Det är han som är monstret.”

Hade uppehåll

Så sent som för två veckor sedan, söndagen den 9 juni, sågs paret promenera tillsammans i Malibu, skriver Daily Mail. Då syntes ingenting av den ilska som nu genomsyrar Pamela Andersons Instagram-inlägg. Hon har också skrivit en stor mängd kommentarer till sitt eget inlägg. Där beskriver fotomodellen att hon skulle ha träffat honom i Paris under gårdagen innan hon gjorde slut:

”Jag känner mig utnyttjad. Sviken och sårad. Men jag borde ha vetat bättre. Svartsjukan. Den fysiska och känslomässiga tortyren. Det var allt en spegelbild av hans egna gärningar. Jag har försökt lämna honom tio gånger. Varje gång jagade han efter mig för att säga att han skulle dö utan mig. Han skulle gå i terapi”, skriver hon i en känslosam kommentar till sitt eget Instagram-inlägg.

Där avslöjar hon också att det ska vara Adil Ramis ex, underklädesmodellen Sidonie Biémont, 37, som han också har två barn med, som han ska ha varit otrogen med:

”Jag är glad att jag pratade med hans ex. Herregud, han ljög för henne också om allt. Hon är också chockad och ledsen. Det var beviset jag behövde för att gå vidare. Han kan inte såra oss mer”, skriver Anderson.

Fördes bort av vakter

Nu tänker hon flytta från det gemensamma hemmet i Marseille. Hon skriver också att hon anlitat en livvakt av rädsla för vad exet ska ta sig för:

”Jag kommer lämna Frankrike nu. Han har försökt allt. Han har skickat blommor, brev, jag tog inte emot dem. Han kom till mitt hotell. Vakterna plockade bort honom. Jag har en livvakt för att han skrämmer mig. Han har sårat mig och hotat mig många gånger”, skriver hon.

Enligt Hollywoodsajten TMZ hade Pamela Anderson och Adil Rami ett uppehåll i sitt förhållande från tidigt förra hösten fram till slutet av februari i år när de återförenades, men nu tycks det alltså vara definitivt över.

Pamela Anderson har två söner, Brandon, 22, och Dylan, 21, med exmaken Tommy Lee, 56. Hon har därefter också varit gift med Kid Rock, 48, och Rick Solomon, 50.

Adil Rami har ännu inte kommenterat den påstådda otroheten.

Publicerad:

LÄS VIDARE