Nicole Falciani

Nicole Falciani om uppbrottet: ”Man väntar inte så länge med att göra slut”

Berättar i Bathina Philipsons podd

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Nicole Falciani öppnar upp om uppbrottet från Eric Saade.

Influencern säger att det inte blev ett schysst avslut.

– Man väntar inte så länge med att göra slut när man egentligen skulle ha gift sig, säger hon i podden ”Bathina – en podcast”.

Det är i Bathina Philipsons podcast ”Bathina – en podcast” som Nicole Falciani, 23, säger att hon hanterar sorgen efter uppbrottet från Eric Saade, 29, genom att skriva av sig och att umgås med vänner.

De skulle ha gift sig i maj i år, men istället gick de skilda vägar efter fem år tillsammans, när Eric Saade valde att lämna förhållandet.

Berättar om ”huvudproblemet”

På frågan om Nicole Falciani någonstans kan känna att det här var det bästa som kunde hända henne svarar hon i podden:

– Nej, nej. Eller, Inte just nu. Men om man pratar om fem år, ja då kanske det var svinbra att det här hände. Det vet man ju inte.

Nicole Falciani.

Hon fortsätter:

– Jag tycker att problemet är, och det tycker många är problemet, att man väntar inte så länge med att göra slut när man egentligen skulle ha gift sig. Det är väl det som jag tycker är huvudproblemet. Folk gör slut hela tiden, det är okej att göra slut, det håller inte alltid, men man måste göra det på ett schysst sätt.

Bor kvar i lägenheten

Hon säger också att de har varit dåliga på att kommunicera i sitt förhållande. Och att även om hon fortfarande älskar Eric Saade så vill hon inte ha honom som vän efter uppbrottet.

De köpte en ny lägenhet tillsammans på 130 kvadratmeter i Stockholms innerstad för tre månader sedan. En lägenhet hon nu bor ensam i.

– För en månad sedan så köpte jag ut honom och bor kvar i den själv. Jag kände att vi aldrig hann bo i den på riktigt och fixa den på riktigt. Jag kände att jag bor kvar, jag ska måla om nästa vecka och köpa nya möbler.

Eric Saade och Nicole Falciani.

Saade: Mådde inte bra

I en intervju med Aftonbladet har Eric Saade tidigare berättat att han lämnade förhållandet för att han inte mådde bra i relationen.

– Mår man inte bra så gör man inte det. Det har jag lärt mig sedan tidigare med psykisk ohälsa, att man får ta egna beslut då som gör att man mår bra. Det blev så den här gången också, jag var tvungen att ta det här beslutet. Kanske inte ens för att jag ville, men jag var tvungen, sa han då.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Eric Saade: Därför gjorde jag slut med Nicole Falciani

ÄMNEN I ARTIKELN

Nicole Falciani

Eric Saade

Bathina Philipson

Podcast