Anna Brolin tar över ”Farmen” i TV4

Blir ny programledare efter sparkade Paolo Roberto

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Sista minuten-lösningen: Det blir Anna Brolin som tar över ”Farmen”.

TV4 berättar nu att den rutinerade programledaren tar över efter sparkade Paolo Roberto.

– Vilket sommaräventyr man ska få vara med om och backa bandet hundra år i tiden, det ska bli jättehäftigt, säger hon i ”Nyhetsmorgon” i den egna kanalen.

När Paolo Roberto, 51, erkände sexköp och sparkades från TV4 i mitten av maj stod kanalen plötsligt utan programledare för den populära dokusåpan ”Farmen”.

Men när inspelningarna nu drar igång drygt en månad senare har kanalen lyckats skaka fram en sista minuten-lösning: egna profilen Anna Brolin, 40, hoppar in och ersätter sin före detta kanalkollega.

– Superpirigt och jättespännande, vilket sommaräventyr man ska få vara med om och backa bandet hundra år i tiden, det ska bli jättehäftigt, säger hon i ”Nyhetsmorgon” i den egna kanalen.

”Kan extremt lite om detta”

Anna Brolin har bland annat varit programledare för ”Biggest loser” och flera stora sportmästerskap i TV4.

– Just det faktum att få följa ett gäng väldigt spännande människor som lever det här enkla livet, säger hon om anledningen till att hon tackade ja till att leda ”Farmen”.

– Att leva av vad som finns runt omkring en, jag kan extremt lite om detta så jag kommer också få lära mig en massa saker, säger hon.

Rädd för djur

Anna Brolin har också tidigare lett ”Nyhetsmorgon” och de tidigare kollegorna retas med henne genom att visa klipp på när hon blir rädd för diverse olika djur som hälsat på i tv-studion.

– Det är verkligen upp till bevis. Jag ser det som min egen kbt-terapi att vara så här nära djur. Jag kommer bli rädd om en ko närmar sig, men jag ska jobba på detta, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

– Efter att den här inspelningsperioden har passerat så ska jag kunna stå nära och nästan gosa med en ko, säger hon och skrattar.

Aftonbladet har sökt Anna Brolin.

Anna Brolin blir ny programledare för ”Farmen”.
Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå
Anna Brolin blir ny programledare för ”Farmen”.
Publicerad:

LÄS VIDARE