Tv-böndernas stora gravidlycka

”Det blir lite sömnlösa nätter”

Reporter: Rasmus Karlsson

Publicerad:

De fann varandra iBonde söker fru” 2015.

Nu väntar Olof ”Olle” Pallars, 41, och Lisa Skoog Dahlman, 34, sitt andra barn.

– Det räckte inte med att ha ett barn tydligen, säger Olof till Nöjesbladet.

I oktober 2018 avslöjade paret att de väntade sitt första barn genom en livesändning på Linda Lindorffs Instagram. Nu väntar Olof ”Olle” Pallars och Lisa Skoog Dahlman sitt andra barn.

”I sommar blir jag storebror, beräknad födsel juli 2020”. Här på Pallars tänker vi inte gå sysslolösa så därför utökar vi familjen med en lillebror eller lillasyster i sommar!” skriver de på Instagram till en bild på sonen Edvin.

Olof ”Olle” Pallars i ”Bonde söker fru” 2015.
Foto: CAROLINA BYRMO
Olof ”Olle” Pallars i ”Bonde söker fru” 2015.
Foto: Privat/Instagram
Olof ”Olle” Pallars och Lisa Skoog Dahlman.

”Vilket charmtroll”

2015 fick Olof Pallars ett kärleksbrev av Lisa Skoog Dahlman i programmet ”Bonde söker fru” och sedan dess har de varit ett par. 2018 fick de sonen Edvin och i juli är det alltså dags igen. Många gratulationer har kommit in i kommentarsfältet.

”Grattis till er, nu längtar vi” skriver Erik Bäckman och sambon Vilma Nilsson som även de har medverkat i ”Bonde söker fru” och avslöjade förra veckan att de också väntar barn.

”Bebisen mår bra”

När Nöjesbladet når Olof Pallars berättar han om lyckan.

– Vi är överlyckliga. Vi hade ju planerat två, men sen var vi kanske inte helt eniga om hur snabbt det skulle gå. I vanlig ordning blev det som Lisa ville. Det kommer bli jättebra och jag är nästan ännu mer lycklig nu eftersom man vet vad som kommer och vad man kommer få, säger han och skrattar till.

Paret kommer ta reda på om det blir ej tjej eller kille.

– Fredag vecka elva kommer vi att ta reda på vilket kön det blir. Och bebisen mår bra just nu och vi har fått bild också, säger han.

”Annars kommer det gå åt helskotta med skörden”

Olof ”Olle” Pallars är dock lite orolig över pengaflödet.

– Det blir lite sömnlösa nätter i några år till. Det kommer bli fullt upp, vet inte riktigt hur vi tänkte. Vi hoppas att barnet håller sig inne tills beräknat datum, annars kommer det gå åt helskotta med skörden. Det är kort tid för en bonde att dra in pengar på, säger han.

Foto: CAROLINA BYRMO
”Bonde söker fru” 2015.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN