Daniel Craig tvingas till operation

Skadades på James Bond-inspelning

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN

Daniel Craig tvingas till operation efter olyckan på Bond-inspelningen.

Produktionen får fortsätta delar av filminspelningarna utan stjärnan.

Daniel Craig, 51, tvingas ta en paus från inspelningarna av den kommande Bond-filmen som går under arbetsnamnet ”Bond 25”, meddelar produktionen på Twitter. Han ska opereras för en skada han ådrog sig i samband med arbetet med filmen för drygt tio dagar sedan, rapporterar The Mirror.

”Daniel Craig kommer att genomgå en mindre vristoperation som ett resultat av en skada som uppstod under inspelning på Jamaica. Produktionen kommer att fortsätta medan Craig genomgår rehabilitering i två veckor efter operationen. Filmen fortsätter ha samma premiärdatum i april 2020”, skriver produktionen på Twitterkontot ”James Bond”.

Enligt uppgifter till The Sun ska skådespelaren ha halkat när han sprang och flögs från Jamaica till USA för att röntgas.

Det är inte första gången som Daniel Craig skadar sig i samband med en Bond-inspelning. När han gjorde sin första roll som agent 007 i 2006 års ”Casino Royal” slog han ut två tänder och i ”Quantum of Solace”, slet han av en muskel i axeln, skada revbenen och skära av en bit av sitt finger.

Under inspelningen av 2015 års ”Spectre” skadade han knäet och blev även då tvungen att opereras.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN