Zooey Deschanel

Hollywoodparet skiljer sig efter fyra år

Av: 

Andreas Ekström

NÖJE

Zooey Deschanel och Jacob Pechenik skiljer sig efter att ha varit gifta i fyra år, skriver sajten E–news.

Paret gift sig 2015 men har nu bestämt sig för att gå skilda vägar.

– Vi har bestämt att vi passar bättre som vänner, affärspartners och föräldrar än livspartners, säger ex-paret i ett gemensamt uttalande till sajten.

Zooey Deschanel, 39, känd från serien New girl, och hennes man, filmproducenten Jacob Pechenik, 47, har gjort slut.

Ex-paret gifte sig i början av sommaren 2015 efter att Jacob Pechenik hade friat drygt ett halv år tidigare, på Zooey Deschanels födelsedag. Strax därefter födde hon parets första barn, dottern Elsie, två år senare föddes deras andra barn, sonen Charlie.

– Efter mycket diskuterande har vi bestämt att vi passar bättre som vänner, affärspartners och föräldrar än livspartners. Vi förblir engagerade i våra verksamheter, våra värderingar och framförallt i våra barn. Tack för att ni respekterar vår integritet, säger båda två i ett gemensamt uttalande som sajten E-news tagit del av.

Tidigare gift med rockstjärna

Tidigare var Zooey Deschanel gift med Ben Gibbard, sångare i bandet Death cab for cutie. De skiljde sig 2012, därefter har hon varit tillsammans med serien New girls ena manusförfattare Jamie Linden.

Stämd för att ha förstört en häst

Skådespelerskan leasade en häst 2013. Men enligt hästens ägare så slet Deschanel ut hästen och hon stämdes på kostanderna för den veterinärvård som hästen ska ha behövt.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gossip girl” – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Zooey Deschanel

Relationer