Game of thrones

Kaffetabben i ”Game of thrones” – Starbucks-muggen syns i bild

”Saker kan bli kvarglömda på inspelningsplatsen”

Av: 

Cornelis Rikken

NÖJE

Uppmärksamma ”Game of thrones”-fans har lagt märke till en minst sagt lustig tabbe i det senaste avsnittet av tv-serien.

Missen får nu fansen att vrida sig av skratt.

I en av scenerna i det senaste avsnittet dyker plötsligt en kaffekopp upp – något som inte hör hemma i ”Game of thrones”-universumet.

Enligt flera Twitteranvändare rör det sig om en kopp från den välkända kaffekedjan Starbucks som på något sätt missats av produktionen.

Koppen syns framför karaktären Daenerys Targaryen, som spelas av skådespelaren Emilia Clarke, 32, cirka 17:40 in i avsnittet, skriver Variety.

”Hajar inte hur det kunde passera”

Flera andra stora medier som The Guardian och CNN har också rapporterat om den lustiga tabben och många fans är förbluffade över hur misstaget kunde passera.

”Alltså det här med Starbucks-muggen i ’Game of thrones’. Kan inte ens få mitt huvud att haja hur det kunde passera så många filmarbetare, executives etc. helt obemärkt”, skriver bland annat en användare på Twitter.

”Inte ovanligt”

Hauke Richter, art director för ”Game of thrones” säsong 4–8 skriver i ett mejl till Variety att han ännu inte har hunnit se söndagens avsnitt men att det inte är ovanligt att den här typen av misstag sker under en filminspelning.

”Saker kan bli kvarglömda på inspelningsplatsen”, skriver han och menar att det hela blivit så uppmärksammat för att något liknande inte tidigare har skett i serien.

ANNONS

Mumindagen står runt hörnet - fira det genom att köpa muggen ABC hos Cervera!

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Game of thrones”-stjärnans drag – för att slippa få nya roller

ÄMNEN I ARTIKELN

Game of thrones