Simon Hermanssons offentliga förfrågan

”JA! Det vill jag!”

Simon Hermansson ångrar sitt val i ”Bachelor.”

På sin Instagram söker han förlåtelse hos Isabella Larka – som han valde bort i finalen.

”Vill du dejta mig igen?” skriver han.

Det dröjde inte länge tills Simon Hermansson fick svar på sin dejtförfrågan.
Det dröjde inte länge tills Simon Hermansson fick svar på sin dejtförfrågan.

Det var en spännande final av årets ”Bachelor.” Till slut valde Simon Hermansson att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova. Men i dag är de inte tillsammans och han ångrar sitt val.

”Hoppas du förlåter mig”

På sin Instagram ber han den bortvalde Isabella Larka om förlåtelse.

”Jag har i 6-7 månader väntat på att resan skall vara över. Jag har sett otroligt många avsnitt ur en helt annan synvinkel och jag kan idag inte förstå mitt val. Isabella Larka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?” skriver han.

”Erkänner alltid mina misstag”

Han fortsätter att utveckla sina känslor kring det val han gjorde.

”Det var och skulle alltid vara Isabella Larka. Hon skulle alltid ha min sista ros. Jag sårade henne så sjukt mycket med mitt val. Även om detta inte kommer vara så kul för Patricia att höra så måste jag brösta mitt misstag och ge detta till Bella. Känslomässigt trasig är något man inte kommer undan där nere. Rationell är också något man har väldigt svårt för att vara där nere. Men som jag sa jag erkänner alltid mina misstag och detta är ingen skillnad” skriver han.

Svaret: JA!

Och det dröjde inte länge tills Simon Hermansson fick svar på sin dejtförfrågan.

”JA! Det vill jag!” skriver Isabella Larka, följt av en hjärtemoji.

Jag står otroligt mycket för allt jag gör och de jag säger, så jag måste stå för detta också. JAG GJORDE FEL VAL. Jag hade 2 underbara tjejer i slutet och mycket känslor för båda, och händelserna efter med just Patricia handlar inte om varför jag gjorde fel val. De var och skulle alltid vara @isabellalarka hon skulle alltid ha min sista ros. Jag sårade henne så sjukt mycket med mitt val. Även om detta inte kommer vara så kul för Patricia att höra så måste jag brösta mitt misstag och ge detta till Bella. Känslomässigt trasig är något man inte kommer undan där nere. Rationell är också något man har väldigt svårt för att vara där nere. Men som jag sa jag erkänner alltid mina misstag och detta är ingen skillnad. Jag har i 6-7 månader väntat på att resan skall vara över. Jag har sett otroligt många avsnitt ur en helt annan synvinkel och jag kan idag inte förstå mitt val. @isabellalarka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. ❤️ Vill du dejta mig igen?
Publisert:

LÄS VIDARE