Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland ställer in spelning i Sverige efter olycka

Spelningen i Göteborg ställs in: ”Jag är så ledsen”

Av: 

Nils Lolk

NÖJE

Skådespelaren och artisten Kiefer Sutherland bröt två revben i en bussolycka.

Nu tvingas han ställa in tre spelningar. Bland annat den i Göteborg imorgon.

– Jag kommer att göra allt jag kan för att återgälda er, skriver han på Instagram.

Kiefer Sutherland, 52, är mest känd för sina insatser som skådespelare. Men vid sidan av har han även en karriär som countrymusiker.

Nu har han dock tvingats ställa in tre spelningar, efter att ha brutit två revben. Varav en spelning som skulle tagit plats i Göteborg under fredagen.

– Tråkigt nog halkade jag på ett av stegen vid busstrappan på väg till Danmark och skadade mina revben allvarligt. Det gör det svårt att andas och omöjligt att sjunga, skrev han på sin Instagram.

Kiefer Sutherland skulle ha spelat på klubben Pustervik i Göteborg under fredagen. Nu ger han beskedet att konserten inte blir av, men lovar att ersätta de som köpt biljetter.

– Jag är så ledsen för de tråkigheter som jag åsamkat er fans som har köpt biljetter. Jag kommer att göra allt jag kan för att återgälda er. Tack för er förståelse”, skriver han.

Som skådespelare har Sutherland främst gjort sig ett namn för sina insatser i tv-serien ”24”, där han spelade huvudrollen Jack Bauer. Just nu är han dock aktuell i tv-serien ”Designated Survivor” där han spelar i rollen Tom Kirkman.

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

Biljettraseri efter Hellström-släpp

ÄMNEN I ARTIKELN

Kiefer Sutherland

Countrymusik