Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren slutar på NRJ

”Ligger inte i mina händer”

Av: 

Stina Dahlgren

Niclas Wahlgren.
Niclas Wahlgren.

NÖJE

Den välkände radioprofilen Niclas Wahlgren slutar på NRJ.

Han vill göra radio som är underhållande, rolig och överraskande.

”Där har den nya ledningen och jag olika åsikter som gör att jag inte kan stå för innehållet längre”, skriver han på Instagram.

Det är nästan exakt tre år sedan som Niclas Wahlgren, 56, sa upp sig från Rix FM för att gå till konkurrerande radiokanalen NRJ. Nu berättar Wahlgren att han slutar på NRJ.

”Jag älskar radio som ni vet, men radio ska vara underhållande, roligt och överraskande enligt mig. Där har den nya ledningen och jag olika åsikter som gör att jag inte kan stå för innehållet längre”, skriver han på Instagram.

Niclas Wahlgren: ”Livet är för kort”

Då han har en tre månader lång uppsägningstid och fortfarande är anställd så kan han inte berätta så mycket mer just nu.

”Jag står till deras förfogande fram till den 11 april, men om jag kommer sända eller inte fram till dess ligger inte i mina händer”, skriver Wahlgren.

Trots omständigheterna så säger radioprofilen att han ser fram emot vad som väntar härnäst. Han avslutar inlägget med ett citat.

”’Livet är för kort för att inte ha roligt’”, skriver Niclas Wahlgren

Aftonbladet har varit i kontakt med Wahlgren som hänvisar till sitt Instagraminlägg.

NRJ: ”Ingen konflikt”

Håkan Morland är produktchef för NRJ och han bekräftar för Aftonbladet att Niclas Wahlgren kommer sluta göra radio för dem.

”Vi jobbar hela tiden med att förbättra och vässa innehållet och från vårt håll finns det ingen konflikt. Exakt hur tablån kommer att se ut framåt kommer vi att återkomma till inom kort”, skriver han i ett mejl till Aftonbladet.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Erik Blix blixtopererades för cancer: Jag hade oddsen emot mig

ÄMNEN I ARTIKELN

Niclas Wahlgren

NRJ

Radio