Pernilla Wahlgren om rädslan inför att lämna singellivet

”Förstod inte hur det skulle gå till”

Pernilla Wahlgren öppnar upp om känslorna innan mötet med kärleken Christian Bauer.
Pernilla Wahlgren öppnar upp om känslorna innan mötet med kärleken Christian Bauer.

Det var inte med lätthet som Pernilla Wahlgren lämnade singellivet.

Nu berättar hon om den tvekan hon kände inför att ge sig in i en relation med Christian Bauer.

– Jag hade levt själv så länge och känt att det var så tryggt och bra, säger hon i podcasten ”Nyfiken på”.

Pernilla Wahlgren, 53, har den senaste tiden visat upp sin kärlekslycka på alla sina sociala kanaler. Sångerskans pojkvän Christian Bauer, 55, har snabbt blivit en del av familjen Wahlgren och har redan hunnit med att fira högtider och delta i tillställningar med Pernillas stora släkt.

Pernilla Wahlgrens tvekan

Nu berättar sångerskan att hon dock var tveksam till relationen i början. I podcasten ”Nyfiken på” avslöjar programledaren Kristin Kaspersen, 51, att Pernilla och Christian sms:ade i flera månader innan de vågade ta nästa steg i relationen. Pernilla berättar då att det inte berodde på Christian, utan på Pernilla själv.

– Jag förstår ju att det var min egen rädsla, för att jag hade levt själv så länge och känt att det var så tryggt och bra. Det låter superpretentiöst men jag hade som en mur runt mig som jag var tvungen att ta ner själv först, för han kunde inte göra det åt mig.

Hon säger att Christian försökte riva muren och komma henne nära inpå, men att det tog lång tid innan hon vågade tro på deras relation. Dessutom hade hon svårt att se sig själv som något annat än singel.

– Jag tyckte det var så konstigt i början. Jag förstod inte hur det skulle gå till. ”Men gud ska jag våga ha någon här hemma hos mig?” och ”kommer inte det kännas konstigt?” säger Pernilla.

”Föll på plats”

Det skulle visa sig att hon inte behövde vara orolig. När hon väl vågade släppa in Christian i sitt hem och i sitt liv förstod hon att det skulle bli något riktigt bra av det hela.

– När jag väl slutade leta fel och bara öppnade upp både mig själv och mitt hjärta så bara föll det på plats, säger Pernilla Wahlgren.

Publisert:

LÄS VIDARE