Paradise hotel

Tidigare ”Paradise hotel”-vinnaren har fått sitt första barn

Lisa Maria Jönsson: ”Min första, största och enda kärlek”

Av: 

Moa Malmqvist

Natalie Demirian

Lisa Maria Jönsson.
Lisa Maria Jönsson.

NÖJE

Lisa Maria Jönsson har blivit mamma.

På sin Instagram visar hon upp sin nyfödda dotter Sia.

”Du är min första, största och enda kärlek. Tack för att du kom och skapade våran stjärnfamilj tillsammans med mig”, skriver den nyblivna mamman.

I december avslöjade Lisa Maria Jönsson, 26, att hon väntar barn. Nu är bebisen äntligen här och på sin Instagram visar hon upp den nyfödda dotter Sia.

”Jag har inte trott på kärlek vid första ögonkastet tidigare, men nu har du ändrat min uppfattning. Du är min första, största och enda kärlek. Tack för att du kom och skapade våran stjärnfamilj tillsammans med mig. Nu är jag hel. Jag kommer att älska dig villkorslöst, för alltid”, skriver hon i inlägget.

Det nya tillskottet föddes under natten till måndag och är 52 centimeter lång, skriver hon. Lisa Maria har tidigare berättat att hon tagit en paus från sina studier för att fokusera på livet som singelmamma.

”Pappan vill inte vara delaktig, och det respekterar jag. Och han får respektera att det är min kropp och mitt val. Ett enkelt val egentligen, eftersom det är precis detta som jag drömt om så himlahimla länge. Ingen kärnfamilj, men välkommen till min lilla stjärnfamilj! En blir två helt enkelt. Vi ses i maj, mini-me”, skrev hon på sin Instagram i december.

Pappan är inte delaktig

I samband med gravidbeskedet berättade hon för Aftonbladet att hon mådde väldigt bra.

”Har mått SÅ himla bra så känner knappt av att jag är gravid. Är i vecka 16 och pappan vill som sagt inte ha något med barnet att göra. Jag tror att jag kommer att klara detta galant ändå”, sa hon då.

Den nyblivna mamman medverkade i ”Paradise hotel” 2017 och vann tävlingen tillsammans med Sanel Dzubur, 31. Hon sågs också i fjolårets ”Ex on the beach”.

När Aftonbladet söker Lisa Maria Jönsson skriver hon i ett meddelande om lyckan över att dottern äntligen är här.

”Det känns HELT fantastiskt. Aldrig känt en liknande kärlek i hela mitt liv. Jag är hel nu.”

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!


Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Paradise hotel

LÄS VIDARE

Carolas ord efter avhoppet från ”Let’s dance”: Jag kunde inte andas

ÄMNEN I ARTIKELN

Paradise hotel

Lisa Jönsson