”Jersey Shore”-stjärnan väntar sitt första barn

”Baby Sorrentino” väntas dyka upp i Maj 2021

Mike Sorrentino och hans fru Lauren Pesce väntar tillökning.
Mike Sorrentino och hans fru Lauren Pesce väntar tillökning.

Mike ”The Situation” Sorrentino väntar sitt första barn.

Tillsammans med sin fru Lauren Pesce meddelar han lyckobeskedet på sociala medier.

”Vår största välsignelse är på väg”, skriver Pesce på Instagram.

”Jersey Shore”-stjärnan Mike ”The Situation” Sorrentino, 38, och hans fru Lauren Pesce, 35, ska bli föräldrar.

”Vi har en ”Baby Situation”, skriver Mike Sorrentino på Instagram, tillsammans med en bild på sin fru och hund, där texten ”Baby Sorrentino maj 2021” är skrivet i mjöl på ett bord.

"Nu snackar vi situation”

Beskedet har skapat en hel del reaktioner i deras kändistäta vänskapskrets.

Pauly ”DJ Pauly D” DelVecchio som är kollega till Sorrentino i MTV:s ”Jersey Shore” skrev: "Nu snackar vi situation grabben.”

Den tidigare ”Jersey Shore”-kollegan Nicole ”Snooki” Polizzi skrev: ”ÄLSKAR ER BÅDA!!! Är sååå sååå exalterad för er!” Till den framtida mamman skrev hon: ”Ring mig när dina bröstvårtor växt till samma storlek som en liten tallrik.”

Drabbades av missfall

Paret väntade även barn under förra hösten. Då drabbades Pesce av ett missfall. I november förra året berättade paret hur hårt förlusten tagit dem i en intervju med People:

– Det var det mest traumatiska jag upplevt i mitt liv, och även för Mike, för han såg hur mycket jag led och visste inte hur han skulle få det onda att försvinna, sa Pesce.

Samtidigt var de fast beslutna om att de skulle lyckas bilda familj.

”Vi försöker definitivt igen”, meddelade Sorrentino. ”Vi är exalterade att ta oss till det kapitlet i våra liv. Förhoppningsvis får vi uppleva det och då blir det en välsignelse.”

Satt i fängelse

Mike Sorrentino dömdes i oktober 2018 till åtta månaders fängelse för skattebrott och släpptes fri hösten 2019, något Aftonbladet tidigare har skrivit om.

”Vi är upprymda över att äntligen kunna avsluta det här kapitlet i våra liv. Vi vill tacka vår familj, vänner och fans för den ständiga kärlek och stöttning ni gett oss under denna tid”, sa han då.

Publisert:

LÄS VIDARE