”Bachelor”-paniken: Ungkarlen inte längre singel

Efter inställda inspelningen: Tillsammans med en av de sökande – TV4 jagar ny singelman

Uppdaterad 2020-11-10 | Publicerad 2020-11-09

”Bachelor”-William Karlsson är inte längre singel.

Nu tvingas TV4 därför jaga efter en ny ungkarl till den uppskjutna tv-inspelningen.

– Det är klart att vi är glada för Williams skull men nu börjar ett akut jobb med att hitta en värdig ersättare. Vi kommer att öppna ansökan för nya ungkarlar så fort som möjligt. Förhoppningsvis redan denna vecka, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Kärlekslängtande kvinnor har sökt till TV4:s dejtingprogram ”Bachelor” för att få dejta ungkarlen William Karlsson, 25. Men efter att tv-inspelningen ställdes in och flyttades fram på grund av coronapandemin har det uppstått ett problem. William Karlsson är inte längre ungkarl. Hans nya kärlek är dessutom en av de kvinnor som sökt till programmet för att få dejta honom.

– Det hade varit jättekul att vara med i ”Bachelor”, men nu har jag hittat min drömtjej utanför programmet och det är ju lika härligt det, hälsar han via TV4.

Tog direktkontakt

William Karlssons nya kärlek tog direktkontakt med honom efter att TV4 i våras bestämde sig för att skjuta upp inspelningen.

– Hon tog saken i egna händer så att säga, säger William Karlsson.

William Karlsson hoppar av TV4:s ”Bachelor” efter att ha hittat kärleken.

Nu måste TV4 snabbt hitta en ny ungkarl inför inspelningarna som man hoppas ska kunna påbörjas under nästa år.

– Jag har nyligen nåtts av den här informationen och det är klart att vi är glada för Williams skull men nu börjar ett akut jobb med att hitta en värdig ersättare. Vi kommer att öppna ansökan för nya ungkarlar så fort som möjligt. Förhoppningsvis redan denna vecka, hälsar Jonathan Nordin, exekutiv producent för ”Bachelor”, via TV4.

Vill ha två ungkarlar

Han är inte förvånad över att William Karlsson blivit förälskad i en av de kvinnor som också sökt till programmet.

– Det hör inte till ovanligheterna att tjejer söker kontakt med killarna även utanför inspelningarna men i det här fallet var det ju det enda sättet för henne att få kontakt med William. Inspelningarna var inställda på grund av pandemin så jag förstår att de sökte kontakt, även om vi såklart gärna berättat den historien i tv-programmet, säger Nordin.

Det är fortfarande oklart om Simon Glimhed fortfarande ska vara med i nästa säsong av ”Bachelor”.

Planen för den inställda säsongen var att ha två kärlekssökande ungkarlar med i programmet. Förutom William Karlsson också Simon Glimhed, 29. Det är ännu oklart om Glimhed fortfarande kommer att vara med när inspelningarna drar igång.

– Vi kommer att återkomma senare i vinter när vi kan presentera ungkarlarna för ”Bachelor” 2021, säger Jonathan Nordin.

Efter framgångarna med ”Bachelor” 2019 då upplägget också innebar två singelkillar vill TV4 fortsätta på samma spår trots William Karlssons avhopp.

– Jag är övertygad om att det finns fler kärlekslängtande killar där ute som är sugna på sitt livs äventyr och det känns kul att kunna ge den chansen till en ny kille. Det här är en möjlighet man inte får missa, livets äventyr och chansen att hitta sin stora kärlek, säger Jonathan Nordin.

ANNONS