Emilia Wahlund och Marcelo Peña säljer huset

Därför flyttar de efter endast en månad

Marcelo Peña och Emilia Wahlund.
Marcelo Peña och Emilia Wahlund.

Emilia Wahlund och Marcelo Peña säljer sitt hus.

Efter endast en månad i Sigtuna har de nu bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholms innerstad.

”Tyvärr så kändes det inte rätt just för att det är så långt ifrån allt”, skriver hon i ett meddelande.

Influencerparet Emilia Wahlund, 21, och Marcelo Peña, 30, säljer huset i Sigtuna och flyttar tillbaka till Stockholms innerstad. Detta efter endast en månad i den nya villan.

Emilia Wahlund: ”Långt ifrån allt”

Emilia Wahlund berättar att det helt enkelt blev för ensamt att bo så långt från stan.

”Jag började kolla lägenheter redan första veckan för jag insåg att hus inte riktigt var min grej och nu vill jag tillbaka till Vasastan. Lite off här tyvärr, speciellt när jag inte har körkort”, skriver hon i ett meddelande till Aftonbladet.

De har ännu inte köpt någon lägenhet, men har span på en som de hoppas att de snart kan skriva kontrakt på. Helt säkert är att det blir någonstans i Vasastan i centrala Stockholm.

”Jag gillar ’stressen’ inne i city och gillar att ha nära till allt. Sigtuna är verkligen superfint, vi har helt underbara grannar här och det är en supermysig stad men tyvärr så kändes det inte rätt just för att det är så långt ifrån allt”, skriver Emilia Wahlund.

Marcelo Peña om flytten

Paret kommer att bo kvar i huset under sommaren tillsammans med sin dotter som föddes tidigare i våras. Marcelo säger i en Instagram story att han gärna hade bott kvar i huset men att han trivs lika bra inne i stan.

– Det kommer bli bra, jag är faktiskt taggad. Jag trodde att jag skulle vara mer ledsen än vad jag är. Med åren så har jag flyttat så jävla mycket så nu har det bara blivit så att där man har tak över huvudet där trivs man, säger Marcelo.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE