Joanna Swica från ”Robinson” har förlovat sig

Visar upp ringen: ”Jag sa ja”

Joanna Swica, känd från ”Robinson”, har förlovat sig.
Joanna Swica, känd från ”Robinson”, har förlovat sig.

Joanna Swica har förlovat sig med sin hemliga pojkvän.

På Instagram delar ”Robinson”-profilen med sig av kärlekslyckan.

”Jag sa ja. Det har aldrig funnits något annat svar”, skriver hon.

Joanna Swica, 33, var en av deltagarna i årets säsong av ”Robinson”, och tog sig hela vägen till finalen. I programmet var hon sparsam med detaljer om kärlekslivet, förutom vi ett tillfälle då hon fick ett kärleksbrev hemifrån.

Visar upp ringen

Även efter inspelningarna har hon valt att inte dela med sig allt för mycket gällande den biten av hennes liv. Men nu avslöjar Joanna Swica att hon och den mystiska pojkvännen har förlovat sig.

”Han sa till mig genom höga toppar och djupa dalar. Och jag sa ja. Det har aldrig funnits något annat svar”, skriver hon på Instagram.

På bilderna som ”Robinson”-profilen har lagt upp visar hon glatt upp ringen som sitter på fingret. Pojkvännens ansikte fortsätter hon dock att dölja för följarna.

Detaljer om frieriet

Av bilderna att döma så har paret förlovat sig i Sälen, där de just nu befinner sig på semester. I ytterligare ett inlägg på Instagram berättar Joanna Swica mer om frieriet.

”Det känns som att tiden stannade den där stunden på fjälltoppen där han gråtandes gick ner på knä. Och den blev aldrig densamma när han reste sig upp med sin ringklädda hand runt min.”

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN