Stjärnorna i sorg efter explosionen

Personer döda efter Ariana Grandes konsert

Minst 22 personer har dött efter explosioner efter Ariana Grandes konsert i Manchester.

Flera världskändisar har visat sitt stöd för offren under natten och morgonen.

”Mina tankar, böner och tårar till alla som drabbats av tragedin i Manchester i kväll. Jag skickar all min kärlek”, skriver Taylor Swift på Twitter.

22 personer har bekräftats döda och minst 50 har skadats efter en allvarlig händelse i samband med världsartisten Ariana Grandes konsert i Manchester. Polis hanterar incidenten som en möjlig terrorattack.

Kort efter att nyheten om att personer dött och skadats efter konserten började världsstjärnorna uttrycka sina sympatier kring det inträffade.

”Ber för alla på Ariana Grandes konsert”, skriver Katy Perry.

”Jag bryter ihop av att tänka på oskyldiga konsertbesökare som förlorar sina liv”, skriver Demi Lovato på Twitter.

”I total chock och helt förkrossad över vad som hänt i Manchester. Skickar kärlek och ljus till alla familjer som är inblandade”, skriver Manchestersonen Liam Gallagher.

”Fruktansvärda nyheter”

”Chockad! Jag kan inte tro det här! Jag skickar min kärlek till alla som var på Manchester Arena ikväll”, skriver Olly Murs.

”Mina tankar och böner är med alla som påverkas av den fruktansvärda handlingen i Manchester. Vi måste bli bättre. Vi måste ÄLSKA VARANDRA”, skriver Justin Timberlake.

”Fruktansvärda nyheter som kommer från konserten på Manchester Arena. Mina tankar går till alla som är inblandade”, skriver Ronan Keating.

”Våra böner går till offren och deras familjer involverade i den här tragedin i Manchester. Stay Strong”, skriver Dwayne ”The Rock” Johnson.

”Hjärtekrossad för Manchester. Ni finns alla i mitt hjärta. Jag är så, så ledsen”, skriver Idina Menzel.

”Be för Manchester”, skriver Justin Bieber.

”Är hjärtekrossad”

Svenska Zara Larsson reagerar på Twitter:

”Människor är fucking sjuka. En Ariana-konsert? Ni VET majoriteten är barn och tonåringar…jag kan inte fatta hur grymma människor är”, skriver hon.

Även den brittiske komikern Jason Manford är chockad.

Åh herre gud. Jag läser precis om Manchester Arena. Jag är hjärtekrossad över att det här har hänt i min stad. Mina tankar går till alla familjer”, skriver han på Twitter.

Ariana Grandes turnerar just nu i Europa med sin ”Dangerous Woman Tour”. Den 25-26 maj är det tänkt att hon ska uppträda på The O2 Arena i London.

My thoughts, prayers and tears for all those affected by the Manchester tragedy tonight. I'm sending all my love.
Hearing mixed things about what happened in Manchester but praying for everyone involved
Publisert:

LÄS VIDARE