Stora problem för HBO under måndagskvällen

Gick inte att se nya avsnittet av ”Game of Thrones”

1 av 2 | Foto: HBO
Tittare möts av en svart ruta med ett felmeddelande.
NÖJE

Under måndagskvällen möttes flera ”Game of Thrones”-fans av en otrevlig överaskning, streamingtjänsten HBO hade stora teknikproblem och flera personer kunde inte komma åt tjänsten.

– Jobbat 11h och det enda som funnits på hjärnan i stort sett är GoT...så funkar det inte..., skriver en upprörd tittare.

Vid klockan 22.20 rapporterade streamingjätten att problemet var löst.

Under måndagskvällen släpptes senaste avsnittet av ”Game of thrones” . Men förväntansfulla tittare hemma i sofforna möttes av en minst sagt olycklig syn, det enda som syntes var nämigen en svart ruta med ett felmeddelande.

På sin Facebooksida har HBO Nordic själva gått ut och meddelat att de har tekniska problem, företaget uppdaterade en stund senare med information om att problemen nu var lösta.

Tittare rasade mot streamingjätten

De som försökte titta på material på HBO möttes av en svart ruta där det stod ”Fel. Just nu går det inte att ladda innehållet. Vänligen försök igen senare”.

Och tittare var inte sena att ta till sociala medier för att ventilera sin ilska mot streamingtjänsten.

”Jobbat 11h och det enda som funnits på hjärnan i stort sett är GoT...så funkar det inte...”, skriver en upprörd tittare.

”Varför inte bara säga som det är: att ni inte har serverkapacitet nog att fixa alla som vill kolla på GoT?”, skriver en annan.

”Snabba ryck! Måste hinna se GOT ikväll! Annars spoilar dem imorgon på jobbet”, skriver en tredje.

ARTIKELN HANDLAR OM

HBO