Sinéad O’Connor till sjukhus – efter omtalade videon

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Sinéad O’Connor laddade upp en Facebookvideo där hon berättade att hon är hemlös och kämpar för sitt liv.

Nu har artisten lagts in på sjukhus, rapporterar Daily Mail.

1 av 3
Sinead O’Connor.

”Nothing compares to you”-stjärnan Sinéad O’Connor gjorde många av sina fans oroliga när hon i veckan laddade upp ett klipp på Facebook.

I den numera omtalade videon berättar hon att hon inte har någonstans att ta vägen, utan tvingas bo på ett motell i New Jersey.

– Jag är helt ensam. Och det är absolut ingen i mitt liv, förutom min doktor, min psykolog, som är den underbaraste personen i världen, som säger att jag är hans hjälte – och det är det enda som håller mig vid liv för tillfället. Och det är rätt patetiskt, säger Sinéad O’Connor, som i tidigare intervjuer berättat att hon lider av bipolär sjukdom.

Fans försökte hjälpa O’Connor

Reaktionerna lät inte vänta på sig, och i stjärnans sociala medier uttryckte flera följare sin oro. Flera fans ska ha tagit sig till motellet, skriver Daily Mail, men då ska O’Connor inte ha varit där.

Kort efter lades ett nytt inlägg upp på O’Connors Facebooksida där en vän till henne förklarade att hon är i säkerhet.

”Hej alla, Sinéad har bett mig att skriva att alla ska veta att hon mår bra och att hon inte är självmordsbenägen. Hon omges av kärlek och får den bästa vården”, skrev vännen.

Hyllas för att lyfta viktig fråga

Och nu rapporter Daily Mail att Sinéad O’Connor efter att hon laddat upp videon lagts in på sjukhus i New Jersey.

Samtidigt som fans varit oroliga för stjärnans välbefinnande har många även hyllat henne för att hon lyfter frågan om hur det är att leva med psykisk sjukdom.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM