Bonde söker fru 2017

Tv-bonden om succén: ”Det är helt sjukt”

Joacim Rickling om lyckan över brevrekordet

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Han kom in som en joker inför årets ”Bonde söker fru”.

”Bonusbonden” Joacim Rickling har sedan dess slagit alla tiders brevrekord.

– Det är fruktansvärt roligt att det finns så många singeltjejer som är så tuffa att de vågar skriva, säger han till Nöjesbladet.

Ett brev i minuten. Så många brev skickades in till Joacim Rickling, 26, under det första dygnet efter att han presenteras som årets nionde tv-bonde. Den totala siffran landade tillslut på över 1500 brev.

Programledaren Linda Lindorff avslöjade i veckan på sin blogg att Joacim Rickling, inte helt oväntat, också blir en av de fyra bönder tittarna kommer få följa i jakten på kärlek i höst.

Joacim Rickling själv trodde aldrig att han skulle få en sådan respons.

– Nej, det är helt sjukt det, säger han.

Dissar sociala medier

Inför inspelningen har han haft som krav på produktionen att han vill gå igenom samtliga brev, oavsett hur lång tid det tar.

Även i sociala medier har beundrare hört av sig. Men också här har han varit bestämd.

– Det är klart det händer att folk skriver. Men jag vill gå den rätta vägen. Jag använder inte sociala medier under tiden. Jag vill att det ska gå schysst till. Ingen ska få en genväg på det sättet, säger Joacim Rickling.

Syster anmälde till programmet

Spannmålsbonden från Bålsta, som är singel sedan en tid, vill inte gå in på sina tidigare förhållanden. Däremot kan han avslöja att han tidigare blivit tillfrågad av produktionen bakom programmet att vara med.

– Det var min syster som skickade in mig för fyra år sedan. Sedan har de haft mitt nummer kvar. Och de har ju ringt mig emellanåt, men då har det inte passat i livet. Men nu tog jag chansen när de ringde upp.

Vad är det för tjej du söker?

– En naturlig tjej som kanske ska förstå vad ett jordbruk innebär.

Redan uppstått kärlek

Tv-inspelningen av årets säsong har dragit igång, och enligt Linda Lindorff har det redan uppstått känslor mellan årets bönder och brevskrivarna.

”Jag får ju inte avslöja vilka bönderna är så tyvärr inga bilder på snyggingarna men hör istället på detta, det uppstod kärlek här idag! Tårar rann och kemi uppstod. Jag rös i hela kroppen”, skriver hon på sin blogg.

”Bonde söker fru” har premiär på TV4 i höst.

ANNONS

Sista chansen! Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

”Bonde söker fru 2017” – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru 2017

Bonde söker fru

Linda Lindorff

TV4