Brodern: ”Magiskt att de är tillsammans”

NÖJE

Brodern och sonen om sorgen efter Fisher och Reynolds bortgång

Todd Fisher, son till Debbie Reynolds och bror till Carrie Fisher berättar nu om sorgen efter moderns och systerns död.

– Det är betryggande att de ha varandra, min mamma skulle inte vilja ha det på något annat sätt, säger han i amerikansk tv.

Skådespelaren Carrie Fisher dog under tisdagen efter att hon drabbats av en hjärtattack, men själva dödsorsaken är fortfarande oklar, och läkare anser att det behövs fler tester för att kunna fastställa dödsorsaken ordentligt.

Debbie Reynolds dog bara en dag efter sin dotter till följd av en stroke, hon blev 84 år gammal.

Todd fisher var tillsammans med sin mamma hennes sista timmar i livet, ”Hon somnade in och lämnade oss” säger han om tillfället.

”Hon sa att hon verkligen ville vara tillsammans med Carrie, och en halvtimme senare hade hon lämnat oss” berättar han i det amerikanska tv-programmet ”20/20” med Elizabeth Vargas.

”Det var Debbies öde”

”Från familjens perspektiv så var det här Debbie’s öde, hon ville inte lämna Carrie, hon ville inte att hon skulle vara ensam”.

Till skillnad från vad många tror hävdar Todd att Debbie inte dog av ett brustet hjärta, utan att hon var lugn sina sista timmar i livet och somnade in för att få vara med Carrie.

Relationen mellan Carrie och Debbie var i perioder ansträngd om än respektfull, ”Carrie hade en enorm kraft, och det krävdes en annan kraft för att kunna hantera det, Debbie var bra på det sättet”, säger Todd Fisher.

”Är magiskt att de är tillsammans”

Todd Fisher planerar nu en gemensam begravning för sin syster och sin mamma tillsammans med sitt syskondotter, Carrie Fishers 24-årige dotter Billie Lourd.

”Det är hemskt men fint, det är magiskt att de är tillsammans, det är bortom allt förstånd och förståelse, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM