Vi bråkar om städningen - ska jag göra slut?

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relatione

NÖJE

”Vi bråkar ofta om en sak och det är städningen. Vi kanske har ett rejält gräl varje vecka om något så futtigt som damsugning. Jag orkar inte mer”

Jag är 27 år och tillsammans med en underbar tjej i samma ålder. Vi är på samma våglängd, har samma drömmar inför framtiden och har det kul tillsammans. Men vi bråkar ofta om en sak och det är städningen. Vi kanske har ett rejält gräl varje vecka om något så futtigt som damsugning. Det är tyvärr jag som felar. Jag ser inte stöket och är relativt ointresserad av att det ska vara perfekt hemma. Jag hjälper självklart till i hushållsarbetet och är absolut inte en man som anser att kvinnan ska ta det stora lasset för att sköta hemmet. Jag tycker absolut att vi ska dela lika på hushållsarbetet. Trots det funkar det inte. Ibland funderar jag bara på att skita i vårt förhållande då jag inte orkar mer bråk.

Städning är inte viktigt - det är däremot er kärlek oh framtid

Ibland tror jag folk är tokiga. Det är så många av ni par som bråkar om något så futtigt som städning. Efter otrohet är det bråk om städning som gör att bra människor som har hittat den rätta går skilda vägar. Att hitta den rätta kärleken är jättesvårt. Det händer ett par gånger i livet att chansen till livslång kärlek dyker upp. Att då sumpa chansen till ett underbart kärleksfyllt liv för ett välstädat hem är idioti. Det är GALET säger jag. Damsugning är inte viktigt. Det är däremot er kärlek och framtid. Det tycker jag du ska säga till din älskade flickvän samtidigt som du tar av sparpengarna och hyr in en regelbunden städhjälp.

Önskar du själv omedelbar assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek

Bråk