Carina Lidbom om den svåra tiden efter cancern: ”Man är skör”

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom
Carina Lidbom.
NÖJE

För nio månader sedan opererade sig Carina Lidbom för cancer.

I ett personligt inlägg på Instagram berättar hon nu om den senaste tidens svårigheter.

– På sociala medier lägger man alltid ut att man är glad och stark, men det finns ju alltid små stunder av deppighet, säger Carina Lidbom som valt att ta en paus.

Det var sommaren 2016 som Carina Lidbom opererades för bröstcancer. Efter operationen fick hon glädjebeskedet att cancern var borta. Men den senaste tiden har ändå varit tuff.

I ett inlägg på Instagram svarar hon alla de som den senaste tiden hört av sig för att fråga hur hon mår.

”Det har gått 9 månader sen operationen och jag har inte sovit en hel natt ännu. Det blir ca två timmar i taget. Fortfarande ont och känslan av att allt är inte 100”, skriver hon.

”För några dagar sen på t-banan råkade någon armbåga sig förbi mig och träffade bröstet. Hade ont i två dagar sen”.

Har tagit en jobbpaus

Till Nöjesbladet berättar Carina Lidbom att hon trots kampen vill fokusera på det glada i livet.

– Det jag ville tala om är att jag inte alltid är glad och stark. Man är skör och i skörheten så blandas alla känslor. Det gäller att bara vara medveten och att inte stanna för länge på botten, säger Carina Lidbom.

Efter operationen fortsatte Carina Lidbom att jobba. Sedan december har hon dock valt att helt fokusera på att bli helt bra igen.

– Jag har faktiskt tackat nej till jobb i vår och sommar, jag behöver vila. Jag blev för sliten, och behöver komma igen och få styrka och kraft. Nu gör jag bara massa roliga saker, så jag kommer igen.

ARTIKELN HANDLAR OM