Mystisk Harry Styles dök plötsligt upp - släpper ny egen musik

Dagens Harry

1 av 3
Plötsligt dök han upp - vår vän Harry
NÖJE

Ett mystiskt reklaminslag på brittisk tv har fått jordens alla Directioners och Harry Styles-fantaster att både jubla och gå bananas. Harry är tillbaka - i ett moln av rök.

För ett par år sedan var Harry Styles, skönlockig sångare i pojkbandet One Direction, ständigt aktuell. Din favoritsajt Nöjesbladet tvingades till och med skapa en egen undersektion kallad ”Dagens Harry” för att hålla ordning på allt Harry Styles-relaterat. Där kunde läsarna ta del av artiklar som ”Penispumpförsäljare låtsades vara Harry Styles och hans nya frisyr”, ”Harry Styles kräktes vid vägkanten” eller ”Harry Styles gulligullar med hundvalp”.

Försvunnen boybandstjärna

Men så en dag försvann Harry från nyhetsflödet. Det var precis som om Harry, hans stora hatt och tajta byxor var försvunna från jordens yta eller kanske begett sig ut i rymden på jakt efter utomjordiskt liv. För många var det en jobbig tid. Ett liv utan Harrys upptåg och musikalitet är trots allt ett högst fattigt liv. För Directioners och Harry Styles-fantaster till och med ett ovärdigt liv.

Genom ett moln av rök

Men plötsligt dök vår vän upp igen. Den 25 mars sändes ett inslag som fick britterna att tappa hakan, Directioners att capslocka samtliga sociala medier och Harry Styles-fantaster att ställa sig upp och gör segertecken med knuten näve. Genom ett moln av rök dök vår vän upp i en mystisk reklamfilm. Tittarna fick se Harry öppna en dörr, kanske en dörr till en annan dimension. Vi vet inte. Bara Harry vet sådana saker. Det mystiska reklaminslaget avslutades med en närbild på Harrys stirrande blick och texten ”sjunde april”.

Den mystiska Harry Styles-reklamen - se den och baxna

ARTIKELN HANDLAR OM