Ny äktenskapskris för Beyoncé och Jay Z

1 av 3

avEmelie Anderberg

NÖJE

Superstjärnorna Beyoncé och Jay Z, som gifte sig 2008, står inför ännu en äktenskapskris.

Det ska ha knakat i fogarna under en längre tid, men efter en ny sexskandal ska en skilsmässa vara nära.

– De lever redan separata liv, säger en källa till Radar Online.

Rapparen Jay Z, 47, skapar återigen stora rubriker sedan det avslöjats att han är inblandad i en ny skandal. Stjärnan ska enligt uppgifter kämpa för att undvika att göra ett faderskapstest, skriver Radar Online. Om testet skulle visa positivt skulle det nämligen visa att rapparen är far till en 23-årig son vid namn Rymir Satterthwaite, och att han då gjorde en tonårsflicka gravid år 1992.

Kräver faderskapstest

Den påstådda sonen har sagt att han inte kommer att backa förrän Jay Z har gjort ett faderskapstest.

”Alla förtjänar en rättvis rättegång i en domstol. Under de senaste sex åren har jag, min gudmor, min mor och hela min familj kämpat riktigt hårt mot ett mycket starkt motstånd", säger Rymir Satterthwaite.

En skilsmässa är nära

De nya uppgifterna tär hårt på hans äktenskap med sångerskan Beyoncé Knowles, 35. Paret gifte sig i april 2008, men sedan dess har flera otrohetsryken kring maken florerat. Det här ska vara på väg att knäcka stjärnornas äktenskap helt, vilket skulle resultera i en miljardskilsmässa.

“Äktenskapet är förstört. De lever redan separata liv. De har inte gjort något officiellt uttalande än eftersom Beyoncé inte är redo”, säger en källa till Radar Online.

Paret har dottern Blue Ivy, 5, tillsammans.

ARTIKELN HANDLAR OM