George Michaels familj kickar ut pojkvännen

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
George Michael och Fadi Fawaz.
Foto: Splash News
George Michael och Fadi Fawaz.

Fadi Fawaz fick ingen förhandsinformation om när pojkvännen George Michael skulle begravas.

Nu portas han dessutom av George Michaels familj – som tycker att han är en ”gold digger”.

– Fadi kommer bli ledsen, eftersom han älskar huset i Regent’s Park, säger en källa till Radar Online.

Den avlidne George Michaels pojkvän, Fadi Fawaz, sparkas ut från popikonens hus vid Regent’s Park i London.

George Michaels familj ska nämligen betrakta honom som en ”gold digger” och anklagar honom för att ha blivit ihop med artisten för pengarnas skull, skriver The Mirror.

Har skrivit bok om stjärnans sista tid

Fadi Fawaz ska även ha skrivit en bok om den sista tiden tillsammans med George Michael. Han var den sista som såg stjärnan vid liv innan hans bortgång och var också den som larmade efter att ha hittat honom på juldagen förra året.

Enligt The Mirror förväntas Fadi Fawas tjäna en miljon pund, drygt 11 miljoner kronor, på boken. Samtidigt klipper George Michaels familj helt och hållet banden med honom. Utöver att sparka ut honom ur huset, och sälja det, så säljs även herrgården i Oxfordshire där George Michael insomnade.

En källa till Radar Online säger att ”Fadi kommer bli ledsen, eftersom han älskar huset i Regent’s Park och att det rymmer så många minnen med George”.

George Michael dog i december av hjärtmuskelsjukdom och fettlever. Han blev 53 år gammal. Tre månader efter sin död begravdes han på Highgate Cementery, en gravplats i Norra London. Datumet hemlighölls in i det sista, allt för att undvika folksamlingar. Inte ens Fadi Fawaz ska ha varit införstådd med när ceremonin skulle äga rum.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN