Camilla Henemark var på dubbeldejt – med Prince

avLinn Elmervik

Camilla Henemark, 52, blev utbjuden på dejt av ikonen Prince.

Väl på restaurangen gjorde Army of lovers-stjärnan en överraskande upptäckt.

Hon var inte den enda.

Det under 80-talets modellår i Paris som Camilla Henemark fick det oväntade erbjudandet. En dejt med musikikonen Prince.

När sångerskan gästade ”Breaking news med Filip och Fredrik” i torsdags kväll delade hon med sig av det smått bisarra minnet.

Allt började med ett gigantiskt knippe rosor.

– Jag bodde i en svit och det kom en extremt stor rosbukett. Det var 1 000 rosor. Och så var det en lapp där det stod att vi skulle synas på Les bain douche, som var ett ställe som fanns i Paris då. Jag tänkte: gud, det här är min dröm. Nu får jag äntligen träffa Prince, säger Camilla Henemark i programmet.

Dansade tillsammans

Hon tog sig till restaurangen – där hon gjorde en överraskande upptäckt. Vid det bokade bordet satt redan skådespelerskan och modellen Brigitte Nielsen, som då var gift med Sylvester Stallone.

– Han hade sett till att dejta oss båda samtidigt, säger Camilla Henemark.

Middagen fick de äta utan Prince, men lagom till desserten dök den 157 centimeter långa hitmakaren upp och bad om en dans.

– Vi jazzade ut på golvet och så kom den där lilla mannen jazzandes nånstans i höfthöjd med oss. Jag tror aldrig jag har haft så roligt.

"Försvann mellan våra ben”

Mer intimt än så blev det inte.

– Han försvann mellan oss, mellan våra ben, bokstavligen, säger Camilla Henemark i programmet.

Henemark upptäcktes som modell av designern Sighsten Herrgård vid en modevisning på Beckmans och startade så småningom egna modellagenturen ”ZOO – People & Models”.

”Breaking news med Filip och Fredrik” sänds måndag till torsdag klockan 22 på Kanal 5.

ARTIKELN HANDLAR OM