Adam Alsings ilska mot barnfamiljen i ”Arga snickaren”

NÖJE

I säsongspremiären för ”Arga snickaren med Adam Alsing” blir programledaren rejält chockad.

Barnfamiljen bor i ett hus som riskerar att falla ihop när som helst.

– Det som gör mig mest arg är när barn far illa på nått sätt, och i det här huset fanns det goda möjligheter för barn att fara illa, säger Adam Alsing.

1 av 3 | Foto: Bild: Kanal 5

Jenny och Magnus bor i ett hus i Brottby med sina två barn. I trädgården finns tågbana, gungor, linbana, karuseller och allt som en barnfamilj kan drömma om. Arga snickaren Adam Alsing, 48, är dock inte lika imponerad av själva huset.

– Trädgården har någon lagt ner många timmar på. Sen tittar man på huset och inser att där har de inte lagt ner fullt lika många timmar, säger han i programmet.

Kunde mosa taket med handen

Magnus samlar på gamla telefoner, telefonväxlar och andra prylar som tar upp en stor del av huset. Badrummen står halvfärdiga, elen är trasig och taket håller på att rasa ihop.

– Taket var så fruktansvärt dåligt så till och med takstolarna var ruttna. Jag kunde liksom mosa dem i handen, säger till Adam Alsing till Nöjesbladet.

Istället för att lägga sin tid på att fixa huset har Jenny skaffat sig nya hobbys. Hon syr, fotograferar, skapar keramik och hjälper till på ett flyktingboende. Allt för att slippa spendera tid i det egna hemmet.

– Jag är ju ingen psykolog men jag kan bara se att hon flyr med en miljon aktiviteter och att hon bör göra nånting åt det, säger Adam Alsing.

Barnen far illa

Magnus har planer på att skapa ett rörpostsystem, något som upprör arga snickaren.

– Om du bor så illa att huset när som helst riskerar att trilla in över dig och din familj då tycker jag inte att det är ok att fokusera på rörpostsystem, säger Adam Alsing.

Han menar att paret leker bort tiden de istället borde lägga på att renovera huset.

– Det som gör mig mest arg är när barn far illa på nått sätt, och i det här huset fanns det goda möjligheter för barn att fara illa, säger Adam Alsing.

”Arga snickaren med Adam Alsing” sänds ikväll kl 20.00 i kanal 5.

ARTIKELN HANDLAR OM