”Glee”-stjärnan saknas efter båttur – befaras död

Naya Riveras fyraårige son hittad ensam

”Glee”-stjärnan Naya Rivera, 33, saknas efter en båttur i södra Kalifornien.

Skådespelarens fyraårige son hittades ensam på den omkringdrivande båten.

Nu söker dykare efter Rivera.

Polis hittade Naya Riveras son Josey Hollis, 4, ensam i båten i en sjö strax utanför Los Angeles vid femtiden på onsdagseftermiddagen, amerikansk tid, skriver TMZ.

Men av stjärnan fanns inget spår.

Dykare och helikoptrar har sökt efter henne i vattnet utan resultat och sökandet har nu skjutits upp eftersom det blivit mörkt.

På torsdagsmorgonen lokal tid återupptogs sökandet.

Naya Rivera.
Naya Rivera.

Ska ha badat

Enligt polisen hyrde Naya Rivera båten tillsammans med sonen vid ett på eftermiddagen. Drygt tre timmar senare upptäckte en annan båtförare den fyraårige pojken sovande i båten. Enligt uppgifter till lokala medier har sonen berättat för polisen att han och hans mamma hoppade i vattnet för att bada men att mamman aldrig lyckades ta sig upp i båten igen.

Riveras flytväst ska också ha hittats i båten.

Bilen parkerad bredvid

Polis har lokaliserat skådespelarens bil på en parkeringsplats i anslutning till båtuthyrningen. I bilen fanns bland annat hennes handväska.

Bara timmar innan olyckan la skådespelaren upp en bild på sig själv och sonen på Twitter.

”Bara vi två”, skrev hon.

Naya Rivera är mest känd för sin roll som Santana Lopez i succéserien ”Glee”. Hon började sin karriär som barnskådespelare och medverkade bland annat i komediserien ”The royal family”.

Rivera har också haft en musikkarriär. 2011 skrev hon kontrakt med skivbolaget Columbia records och 2013 släppte hon singeln ”Sorry” med rapparen Big Sean.

”Glee”.
”Glee”.
Publisert:

LÄS VIDARE