Här dyker världsstjärnorna oväntat upp på Gröna lund

French Montana och The Weeknd i Sverige

Rapparen French Montana och artisten The Weeknd befinner sig just nu i Stockholm.

Tidigare under dagen satt de i publiken på konferensen Brilliant minds för att lyssna på vännen och managern Wassim ”Sal” Slaiby.

Senare under dagen dök de oväntat upp på Gröna lund där några i gänget åkte attraktionen ”Insane”.

I flera inlägg på instastory har French Montana, 34, dokumenterat sverigebesöket med inlägg på stadsmiljöer, Brilliant minds-konferensen och Gröna lund.

Även Rebecca Stellas, 33, fästman och skivbolagskungen Manny Dion, 37, som jobbar med French Montana och The Weeknd, har lagt upp bilder på Instagram där de åker båt tillsammans.

Mitt i sändningen av ”Sommarkrysset” var det flera personer som träffade världsstjärnorna på Gröna lund och kunde bland annat bevittna när The Weeknd och managern Wassim ”Sal” Slaiby åker attraktionen ”Insane”.

Bilderna ser du i bildspelet.

Dejtade Khloé Kardashian

French Montana är främst känd för storhiten ”Unforgettable” och ”No stylist”. Förra året spelade han på en studentfestival i Stavanger. Under konserten hyllade han Tim Bergling och fick hela publikhavet att sjunga ”Wake me up”.

Han har även varit tillsammans med realityprofilen Khloé Kardashian. Paret gick skilda vägar 2014.

The Weeknd är i sin tur känd för låtarna ”Starboy” och ”The hills”. Han har också varit tillsammans med artisten och skådespelaren Selena Gomez i tio månader. De var då ett av kändisvärldens mest omskrivna par.

The Weeknd har i sin tur inte lagt upp några bilder från sverigebesöket på Instagram, eftersom han den 5 juni helt plötsligt stängde ner sitt konto.

E news har tidigare skrivit att uppbrottet var ett ömsesidigt beslut baserat på att båda turnerade mycket och inte klarade av att ha ett distansförhållande.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN