Olinda och Patrick Castielle har gjort slut

”Vi är inte ett kärlekspar längre”

avAlex Hartelius

Olinda och Patrick Castielle har gjort slut efter 13 år tillsammans.

De träffades under sin medverkan i dokusåpan ”Paradise hotel” 2005.

– Vi är inte ett par längre på den delen att vi är ett kärlekspar, säger Olinda till Expressen.

Patrick, 45, och Olinda Castielle, 43, träffades när de båda medverkade i ”Paradise hotel” 2005. Paret gifte sig och valde sedan bort dokusåpalivet och började i stället spela in egna porrfilmer i södra Spanien.

I en intervju med Nöjesbladet för två år sedan berättade Olinda att de hade sin permanenta bostad i Marbella, Spanien, men att de reste runt mycket och även hade ett boende på Bali.

De senaste åren har de försörjt sig på sin hemsida där de erbjuder pornografiskt innehåll. Paret har även rest runt i världen för att utöva och utveckla sin faiblesse för tantra och yoga.

1 av 3 | Foto: SVEN-OLOF ENGLUND
Olinda och Patrick år 2005.

Men nu har paret efter 13 år tillsammans valt att gå skilda vägar, ett beslut som togs för åtta månader sedan.

– Vi är inte ett par längre på den delen att vi är ett kärlekspar. Sen kan jag inte svara på om vi kommer att bli ett par en dag igen. Just när vi bästa vänner, själsfränder och kompanjoner. Jag älskar Patrik med hela mitt hjärta. Jag kan inte tänka mig att inte ha Patrick i mitt liv, säger Olinda till Expressen.

Olika syn på förhållandet

Olinda beskriver sig själv som ”naturligt monogam” och säger att Patrick har ett annat synsätt, vilket hon är okej med.

– Jag älskar inte många människor. Men när jag älskar någon så älskar jag någon hundra procent. Det är ovillkorlig kärlek. Då spelar det ingen roll hur mycket skit man går igenom, man är där för varandra, säger hon till tidningen.

Patrick Castielle säger att han förespråkar flersamhet och att han delat sin tid med Olinda så länge han har känt för det.

– Jag kan inte säga att jag älskar Olinda, eller att jag hatar Olinda. Hon bara är. Lika naturligt för mig som att andas, säger han till Expressen.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I andra avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Alexander varför han kände sig hjärntvättad under inspelningen.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM