Denise Rudbergs bröllopslycka – efter stora kalabaliken

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
1 av 3 | Foto: PRIVAT
Nygifta! Denise Rudberg och Henrik Blomquist.

Författaren Denise Rudberg har gift sig med kärleken Henrik Blomquist.

Men alltsammans kunde ha gått i stöpet eftersom vigselförrättaren aldrig dök upp.

– Efter 45 minuter kom en jourhavande stand in, så slutet gott allting gott, skriver Rudberg i ett sms till Nöjesbladet.

Det var i mars som författaren Denise Rudberg, 48,  tog saken i egna händer och friade till sin sambo Henrik Blomquist, 47.

– Jag brukar inte bli nervös, men nu blev jag sjukt nervös. Det här är ju en man jag lever tillsammans med dygnet runt, men jag hade svårt att prata, förklarade hon för Nöjesbladet.

Nu har de gift sig borgligt i Stockholms Stadshus. Under lördagen blev Denise och Henrik man och hustru under den ”långa” ceremonin på fem minuter där de efter en tids köande sade ja till varandra.

Bröllopsmiddag i skärgården

– Vigseln gick av stapeln under eftermiddagen även om det höll på att gå i stöpet då ordinarie vigselförrättaren inte dök upp. Efter 45 minuter kom en jourhavande stand in, så slutet gott allting gott. Nu båtfärd och sedan middag med barnen i skärgården, skriver Denise till Nöjesbladet och bifogar en selfie.

Själva vigseln var nämligen inte det enda som strulade denna dag. Paret hade nämligen ingen fotograf och systemkameran de hade med sig var trasig. Men nu är de trots allt ett gift par.

Denise Rudberg och Henrik har varit tillsammans sedan 2013 och de träffades på ett café på Östermalm där hon var stammis.

”Är sjukt kompatibla”

är sjukt kompatiblaI Aftonbaldes GALA Magazine har hon berättat vad som är det bästa med Henrik.

– Att vi har så otroligt roligt. Vi var nyligen på femtioårsfest och vi dansade så vi blev blöta av svett, det såg ut som vi hade duschat. Vi har alltid så kul ihop och är sjukt kompatibla.

Denise har barnen Calle, 17, och Loppsan, 15, från ett tidigare äktenskap. Henrik har barnen Hubert, 15, och Adrian, 12.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM