Han är Nicole Falcianis nya kärlek

Nya paret Adem Berisha och Nicole Falciani.
Nya paret Adem Berisha och Nicole Falciani.

Nicole Falciani har gått ut med att hon har en ny pojkvän efter uppbrottet från Eric Saade – men vägrat avslöja hans namn.

Nu kan Aftonbladet berätta vem som fått influencern på fall: 29-årige barchefen Adem Berisha.

– Vi tycker om att umgås, förklarar en hemlighetsfull Adem Berisha med ett leende.

Det var i våras som den oväntade bomben briserade. Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, meddelade båda på Instagram att de hade separerat, exakt i samma veva som de skulle ha gift sig i Toscana i Italien efter fyra år tillsammans.

Bröllopet var redan inställt på grund av coronapandemin, men för alla utom möjligtvis Eric Saade kom beskedet extremt oväntat.

– Alla har sina strider. Det har pågått ett tag. Men jag menar, en relation har alltid strider och det handlar om att vända och vrida på varje sten och försöka in i det sista. Går det inte, så går det inte. Då får man gå skilda vägar och det var så det blev. Jag var tvungen att ta det här beslutet. Kanske inte ens för att jag ville, men jag var tvungen, förklarade Eric Saade i en intervju i Aftonbladet i juni.

”Dejtade för att det var kul”

Båda har gått vidare, han har hintat på sociala medier att han är lycklig och knappast singel, Nicole Falciani har gått ut på sin blogg och berättat att hon har en pojkvän och att de har varit ute och rest i sommar, bland annat i Albanien då han är halv-alban. Hon publicerade också en bild på kärleken från resan, dock tagen från sidan.

”Jag dejtade för att det var kul. För att komma ut och för att känna mig uppskattad, snygg, härlig. Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär”, skriver hon.

Nu kan Aftonbladet berätta att Nicole Falcianis pojkvän heter Adem Berisha, är 29 år och arbetar i krogbranschen. Till hösten väntar uppdraget som barchef på en asiatisk fushionrestaurang och han har tidigare jobbat på flera Stureplanskrogar.

Nicole Falciani deltog i en parpadeltävling tillsammans med nya kärleken Adem Berisha.
Nicole Falciani deltog i en parpadeltävling tillsammans med nya kärleken Adem Berisha.

Deltog i parpadeltävling

Nicole och Adem var under lördagen med i en så kallad parpadeltävling som går under namnet ”Coupleness Padel Challenge” på Ellery Beach House på Lidingö.

Mellan matcherna stod de och höll om varandra och pussades också helt öppet och de ställde gladeligen upp på bild.

När deras relation sedan kommer på tal blir Nicole Falciani påtagligt rosig om kinderna och fnissar till när vi tar upp det faktum att de är ett par.

– Det kan hända. Kanske det…

Då är det väl läge att gratulera!

– Det kanske det är…

Adem Berisha och Nicole Falciani.
Adem Berisha och Nicole Falciani.

Ni ser kärvänliga ut?

– Eh, ja… Haha!

– Vi tycker om att umgås, förklarar en hemlighetsfull Adem Berisha med ett leende.

Det är väl trevligt att umgås?

– Ja, faktiskt!

Det är inte bara på kärleksfronten som det händer grejer för Nicole Falciani. Snart släpper hon också boken ”Du ser ju inte sjuk ut” som handlar om hur det är att leva med reumatism.

 – Jag har varit sjuk sedan jag var sex år gammal och jag vill uppmärksamma kroniska, osynliga sjukdomar. Speciellt hur det är att vara en ung, framgångsrik person och samtidigt behöva bolla det med sin reumatism. Jag vill visa att ingenting är omöjligt trots att man är sjuk, har hon sagt i ett pressmeddelande.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN