Ryska influencern väntar barn med styvsonen

”Trött på att gömma mig”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Marina Balmasheva och hennes före detta styvson Vladimir ”Vova” Shavyrin visar upp gravidlyckan på Instagram.
Foto: INSTAGRAM
Marina Balmasheva och hennes före detta styvson Vladimir ”Vova” Shavyrin visar upp gravidlyckan på Instagram.

Den ryska influencern Marina Balmasheva väntar barn med före detta styvsonen Vladimir ”Vova” Shavyrin.

På Instagram visar paret upp gravidlyckan.

”Jag är trött på att gömma mig. Allt är möjligt i denna värld”, skriver Balmasheva.

Tidigare i år bestämde sig den ryska influencern Marina Balmasheva, 35, att skilja sig från Alexey Shavyrin. Nu väntar hon barn tillsammans med sin före detta styvson och numera fästman Vladimir ”Vova” Shavyrins, 20.

I videon får följarna se hur Marina överraskar Vladimir med ett graviditetstest som är positivt. Först blir han chockad för att sedan krama om sin före detta styvmamma. Influencern berättar att de är tidigt i graviditeten och är väldigt lyckliga.

”Jag är trött på att gömma mig. Allt är möjligt i denna värld. Vi är fyra veckor in och det är därför vi bestämde för att gifta oss”, skriver hon på Instagram.

”Vet att några av er kommer att döma”

När hon träffade sin exman var hennes numera fästman Vladimir sju år. Balmasheva har tidigare berättat om att deras relation varit stark under hans uppväxt. När paret gick ut med sin kärleksrelation i mars på sociala medier blev de hårt kritiserade.

”Du kommer aldrig veta hur livet kommer bli och när du kommer möta personen som får dig att le. Jag vet att några av er kommer att döma”, skrev hon på Instagram tidigare.

”Växte upp framför ögonen på henne”

Strax efter att de gick ut med sin relation avslöjade även paret att de skulle gifta sig. Efter avslöjandet om relationen tappade Marina snabbt många följare. Följarna reagerade bland annat starkt på en 13 år gammal bild på henne och Vladimir sittandes i en soffa tillsammans.

”Det som är chockerande är att han växte upp framför ögonen på henne”, skrev en person på Instagram.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN