Falcianis nya ord om uppbrottet med Saade

”Vill bara ställa mig upp och skrika”

Nicole Falciani skriver om det tuffa uppbrottet från Eric Saade på sin blogg.
Nicole Falciani skriver om det tuffa uppbrottet från Eric Saade på sin blogg.

Nicole Falciani har det tufft efter uppbrottet från Eric Saade.

Nu funderar influencern på hur hon ska gå vidare med livet.

”Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat”, skriver hon på sin blogg.

I mitten av maj gjorde bloggaren Nicole Falciani, 23, och artisten Eric Saade, 29, slut efter fem år tillsammans. Deras planerade bröllop i Italien ställdes in på grund av coronaviruset efter att de hade varit förlovade i över ett år.

Falciani har varit öppen om sin sorg på bland annat sin blogg efter uppbrottet medan Saade valt att hålla sig borta från sociala medier. Nu skriver influencern att hon inte vet hur hon ska gå vidare efter att hon fick sitt hjärta krossat.

”Det känns märkligt, hur ska jag göra det här. Hur bloggar jag efter det här. Hur ska uppdateringen i mina kanaler se ut? Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat. Kanske är det svaret. Att bara fortsätta”, skriver hon på sin blogg.

Eric Saade och Nicole Falciani gjorde slut i mitten av maj efter fem år ihop.
Eric Saade och Nicole Falciani gjorde slut i mitten av maj efter fem år ihop.

”Hur livet går vidare trots att jag varit med om något som förmodligen kommer forma hela mitt liv”

Trots att Saade inte själv publicerat något på sina sociala kanaler har han synts på andras plattformar. Bland annat har han blivit taggade i bilder med andra influencers som Molly Rustas och Hanna Friberg.

”Allas liv bara fortsätter som om ingenting har hänt, trots att allt har hänt. Vill bara ställa mig upp och skrika, men livet går verkligen vidare. Det är ledsamt på något sätt. Hur livet går vidare trots att jag varit med om något som förmodligen kommer forma hela mitt liv. Men jag antar att det är så. Livet fortsätter. Och man måste bara leva”, skriver Falciani på bloggen.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN