West: Jag har försökt skilja mig från Kim

Sprickan tycks total mellan makarna

Sprickan tycks total mellan Kanye West och hustrun Kim Kardashian.

I ännu en kaskad av dramatiska Twitterinlägg hävdar han att han försökt skilja sig från henne.

Samtidigt attackerar han svärmor Kris Jenner.

Den senaste tidens arga och osammanhängande Twitterinlägg från rapparen har skapat oro kring hans psykiska hälsa.

Nyligen bröt han även ihop i tårar när han berättade att han övervägt abort när hustrun var gravid med parets äldsta barn, dottern North.

Försökt skilja sig efter mötet

Under morgonen har han nu twittrat en lång rad, nu raderade, inlägg om hustrun Kim Kardashian och svärmor Kris Jenner.

Han har tidigare berättat öppet om sin bipolaritet och skriver att ”de” skickat två läkare för att försöka få honom tvångsomhändertagen för psykisk ohälsa samt att frun gick över en gräns när hon mötte rapparen Robert ”Meek” Rihmeek Williams för ett samtal om fängelsereformer. Kardashian har sedan en tid engagerat sig i arbetet för att få ett antal fångar frisläppta, ett engagemang som Meek hyllade förra året när han gästade Ellen DeGeneres. Men mötet retade upp West rejält.

”Jag har försökt skilja mig från Kim sedan hon mötte Meek”, twittrade Kanye West i morse i ett nu raderat inlägg utan att gå in på orsakerna närmare.

Det har tidigare cirkulerat otrohetsrykten mellan Kim och Meek, samt mellan Kim och Drake som också nämns i ett inlägg.

Wests borttagna Twitterinlägg.
Wests borttagna Twitterinlägg.
Kim Kardashian och Kanye West vid ett tidigare tillfälle. Nu är sprickan mellan dem synbart tydlig i rapparens twittertirader.
Kim Kardashian och Kanye West vid ett tidigare tillfälle. Nu är sprickan mellan dem synbart tydlig i rapparens twittertirader.

”Prata eller starta krig?”

Han skriver att Michael Jackson ”blev mördad” och anklagar Kris Jenner för ”white supremacy” (ungefär ”vit överlägsenhet”): ”Hej Kris, jag är i Cody om du inte är upptagen med att planera ännu en Playboyfotografering för någon av dina döttrar”, twittrade han ihop med en screenshot med obesvarade sms till henne. ”Vill du prata eller starta krig?”, står det i ett av dem.

Kim Kardashian ska enligt personer med insyn ha försökt hjälpa maken i ”flera veckor”. West ska dock ha lämnat familjen och åkt till parets ranch i Wyoming där några av hans ”riktiga vänner” anslutit enligt hans Twitterinlägg. Enligt Daily Mail har paret varit i ett infekterat bråk under de senaste månadernas coronaisolering.

”Kanye är i Cody eftersom han inte vill ha någon ’hjälp’. Skulle han velat det hade han åkt tillbaka till Los Angeles”, säger en källa till People.

I går twittrade stjärnan i en liknande tirad att hans familj ”försökt få honom inlåst”.

West och Kardashian gifte sig 2014 och har fyra barn ihop.

Wests borttagna Twitterinlägg.
Wests borttagna Twitterinlägg.
Wests borttagna Twitterinlägg.
Wests borttagna Twitterinlägg.
Publisert:

LÄS VIDARE