Guns N’ Roses till Sweden Rock 2021

Bandet hälsar: ”Vi tar vid där vi var sist, våra 2020-datum i Europa flyttas till juni 2021”

Rockfansen har fått ett glädjebesked efter alla inställda festivaler och konserter.

Sweden Rock går nu ut med att Guns N’ Roses har bekräftat att de kommer till den svenska festivalen nästa sommar.

”Vi ser fram emot att få komma upp på scenen igen”, hälsar bandet i ett uttalande.

Guns N’ Roses.
Guns N’ Roses.

Guns N’ Roses var största affischnamn för årets festival som tvingades ställa in på grund av coronapandemin. Nu går Sweden Rock ut och berättar att bandet har bekräftat att de istället kommer till den populära svenska festivalen nästa år.

Sweden Rock har ägt rum varje år sedan 1992 i det lilla samhället Norje utanför Sölvesborg i Blekinge, men ställdes in tidigare i våras. Nu skriver festivalarrangören på sin sajt:

”En sommar utan festivalbesökare i Norje är ingen sommar värd namnet i vår bok. Därför är det extra härligt att få pausa semestern och avslöja att det nu är bekräftat att Guns N’ Roses kommer till Sweden Rock Festival 2021”.

Förhandlar med övriga band

I en kommentar från rockrävarna själva hälsar bandet till sina fans:

”Hey Gunners, Vi tar vid där vi var sist, våra 2020-datum i Europa flyttas till juni 2021. Vi är förevigt tacksamma för er förståelse och ert fortsatta stöd under de här tiderna som saknat motstycke. Vi ser fram emot att få komma upp på scenen igen.”

Sweden Rock förhandlar också med övriga band som skulle ha uppträtt under årets festival.

”Vi passar också på att berätta att det fortfarande ser väldigt positivt ut med majoriteten av de övriga band som var bokade till 2020. Lite längre fram kommer vi att berätta om dessa, och även om några nytillskott i line-upen inför 2021”, skriver festivalarrangören på sin sajt.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN