Här är bönderna i ”Bonde söker fru”

TV4
TV4

Den nionde april presenteras årets bönder i castingprogrammet för Bonde söker fru 2020.

Här är lantbrukarna som söker kärleken.

Många tv-inspelningar har stoppats av coronarviruset.

Men TV4:s plan är fortfarande att kunna genomföra de planerade inspelningarna av ”Bonde söker fru” i sommar.

”Vi arbetar hela tiden efter de förutsättningar och direktiv som myndigheterna ger. Vi kommer att följa dessa och samtidigt göra allt vi kan för att ge svenska folket möjlighet att följa böndernas kärleksäventyr senare i sommar”, skriver Clara Tengbom, exekutiv producent för ”Bonde söker fru”, i ett mejl.

Castingprogrammet sänds på TV4 torsdagen den nionde april på klockan 20.00. Ansökan är öppen redan nu.

”Bonde söker fru 2020” har planerad premiär under hösten.

Alla bönder:

Mats Thomsson.
Mats Thomsson.

Mats Thomsson, 54 år, hästbonde och hovslagare, Gotland

Mats har efter många år på fastlandet flyttat tillbaka till sina rötter på Gotland för att förverkliga drömmen om hästuppfödning och självförsörjning. Här har vi en stilig charmör med glimten i ögat och med stor passion för nordsvenska brukshästar. Mats har det mesta i livet på plats utom den sista pusselbiten: den stora kärleken.


Pontus Mikaelsson.
Pontus Mikaelsson.

Pontus Mikaelsson, 35 år, skogs- och spannmålsbonde, Dalvik

På en vacker spannmålsgård utanför Borlänge lever Pontus tillsammans med sin dotter, dotterns hästar och jakthunden Mimmi. Passionen för jordbruk har funnits i familjen sedan flera generationer tillbaka, och det var ett självklart val för honom att bli bonde. Pontus beskriver sig själv som en romantisk, lugn och trygg kille som längtar efter någon att dela livet med. Han tillbringar gärna tid i skogen då jakt är ett stort intresse, och han tycker om att laga mat, något han påstår sig vara riktigt bra på!


Erik Bolang.
Erik Bolang.

Erik Bolang, 30 år, köttbonde och sågverksansvarig, Dunker

Erik är en driven och arbetsam person som i många år har satsat på att bygga upp familjens gård, vilket har gjort att kärleken har hamnat i skymundan. Men nu är han mer än redo att träffa den rätta och bilda familj. Han är en sportig, händig och äventyrlig kille som gärna flyger luftballong på fritiden. Den perfekta dejten innehåller en tur upp i luften och avslutas med champagneskål, jordgubbar och förhoppningsvis en puss.


Jon-Erik Andersson.
Jon-Erik Andersson.

Jon-Erik Andersson, 44 år, skogsbonde, Näsviken

I vackra Hälsingland hittar vi Jon-Erik som bor på en stor och anrik gård tillsammans med sina två barn och sin hund. Han beskriver sig själv som en glad kille med mycket energi och många bollar i luften. Utöver lantbruket jobbar han även som behandlingspedagog och på fritiden rockar han loss i ett band. På sommaren blir det även några magiska turer med ögonstenen, en äkta Harley-Davidson.


Erik Carlsson.
Erik Carlsson.

Erik Carlsson, 39 år, köttbonde, Vimmerby

Erik bedrev mjölkproduktion i många år med stort engagemang, men insåg så småningom att jobbet höll på att ta över hela hans liv och valde till slut att byta till köttdjur för att frigöra tid och ge kärleken en chans. Två av hans stora passioner i livet är matlagning och dans. En välkomponerad måltid och en svängom efter desserten är ett lyckat recept för en helkväll. Erik är en omtänksam, varm och barnkär kille.


Erik Parai Arnesson.
Erik Parai Arnesson.

Erik Parai Arnesson, 25 år, köttbonde och klövvårdare, Skruv

Den småländska charmören Erik driver familjens gård tillsammans med sin pappa. Han har stora visioner för framtiden och gillar att ha många projekt på gång. Erik är en cross fit-fantast och älskar träning i olika former. Men en riktig god fika är minst lika viktigt! Nu drömmer han om att hitta sin ”tös på jorden” att dela livet och framtida kafferaster med.


Linn Regild.
Linn Regild.

Linn Regild, 28 år, hästbonde, Färingsö

På Färingsö utanför Stockholm bor hästbonden Linn, men trots närheten till staden blir det inte mycket storstadsliv. Linn beskriver sig själv som en ”lantis” som mest tillbringar tiden i stallet. Hon är en driven tjej full av energi, som klarar det mesta på egen hand. Kärlekssaknaden har vuxit sig stark och nu längtar hon efter att träffa en trygg kille som kan få med henne ut på nya äventyr.


Patrik Fernlund.
Patrik Fernlund.

Patrik Fernlund, 32 år, skogsbonde, Kråksjö

När Patrik inte jobbar i skogen eller snickrar på sitt hus, står han på scenen som country-artist. Musiken är en av hans stora passioner i livet och han både sjunger och spelar gitarr. Han beskriver sig själv som en traditionell romantiker som tror på tvåsamhet och drömmer om att gifta sig. Förhoppningen är att hitta en trygg kille som ser honom för den han är och som vill dela livet på landet med honom.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN