Russell Crowe fick utbrott i New York

Skrek och stormade ut på gatan

HOLLYWOOD. Russell Crowe har drabbats av ett nytt utbrott.

Skådespelaren exploderade just när han skulle delta i en paneldiskussion.

– Han vägrade gå ut på scenen, säger en uppgiftslämnare till New York Post.

Händelsen inträffade enligt tidningen när 55-årige Crowe häromdagen skulle delta i en diskussion om den bortgångne Fox News-chefen Roger Ailes.

Crowe porträtterar Ailes i miniserien ”The loudest voice”.

Men på Build Studio på Manhattan började Crowe råskälla när arrangemangets producenter vill presentera Crowe på ett sätt som inte var smickrande för Ailes.

– Det hela var ofarligt, säger en källa.

– Men så fort Russell hörde talas om det hetsade han upp sig till raserinivå. Presentationen hade inte godkänts av hans stab. Han skrek åt folk och stormade ut på gatan.

Kallades ”sjuk person”

Då satt enligt New York Post Crowes motspelare Sienna Miller, Naomi Watts, Annabelle Wallis och Seth MacFarlane redan på scenen.

Tillställningens värd, Rick Camilleri, kallade under presentationen Ailes för en person som mobbade politiker och journalister och beskrev tv-mannen som en ”sjuk person”.

När Crowe senare återvände till lokalen för att ge en intervju försökte en producent be om ursäkt. Men stjärnan var fortfarande topp tunnor rasande.

– Han lät värden få veta vad han tyckte, säger källan.

Talespersonen tillbakavisar

Crowes talesperson tillbakavisar i New York Post utbrottet.

– Det är inte korrekt. Russell blev inte galen och det var inget svordomsfyllt utbrott. På grund av värdens presentation fattade han bara beslutet att inte delta.

En representant för panelen hävdar också att tidningens uppgiftslämnare skarvar.

– På grund av att vår värd sa att Alies inte var en bra person oroade sig Crowe över att pratstunden skulle vara vinklad. Det är det hela.

Publisert:

LÄS VIDARE