Farmen VIP

Per Fosshaug utslagen av Vlad Reiser i ”Farmen VIP”

”Är ju fan handikappad”

avAlex Hartelius

Per Fosshaugs ben bar honom inte hela vägen i ”Farmen VIP”.

Han förlorade mot Vlad Reiser i en styrke-duell och fick lämna programmet.

– Tävlingen var ju nästan bara ben och Vlad har grymma såna, säger han till Nöjesbladet.

Bandyprofilen Per Fosshaug, 54, och youtubern Vlad Reiser, 25, ställdes mot varandra i Tinget i ”Farmen VIP”. Där blev det en styrke-duell i momentet ”Grinden” och Per Fosshaug märkte tidigt att hans ben inte klarade av tävlingen.

– Jag har bara ett ben, jag är ju fan handikappad. Det finns ett hyggligt ben och så finns det ett som är helt paj. Tävlingen var ju nästan bara ben och Vlad har grymma såna, säger Per Fosshaug till Nöjesbladet.

Per Fosshaug beskriver Vlad Reiser som en entusiastisk ung man som vill framåt – och att det var därför som youtubern besegrade honom.

– Han har ju hållit på med taekwondo och är jätteduktig. Han är en stark kille. Jag har mött ryssar förut. Vlad är cool.

Besviken över att åka ut

För Per Fosshaug har tiden på farmen varit en väckarklocka. När han kom till gården så trodde han att det skulle finnas mat på bordet, men upptäckte snabbt att det inte var lätt att få tag på.

1 av 4 | Foto: TV4
Per Fosshaug

– Man börjar tänka på att hamstra när man varit där ett tag, för det är inte helt lätt att få tag på mat. Det var väldigt lärorikt. Sen var det fantastiskt att ingen av oss hade någon mobiltelefon, radio eller tv. Vi var som i en bubbla där vi arbetade hårt för att komma nånstans.

Var det bittert att åka ut så tidigt?

– Det är det ju alltid. Man är en tävlingsmänniska och vill vara kvar så länge som möjligt, men i bland räcker man inte till.

Blev kompis med Dogge

Under tiden på farmen kom Per Fosshaug nära samtliga deltagare, men han väljer att lyfta fram rapparen Dogge Doggelito, 43, lite extra.

– Jag och Dogge hämtade ofta vatten tillsammans så vi var rätt mycket med varandra. Jag gillar Dogge. Han är häftig.

Har ni någon kontakt i dag?

– Nja, lite kontakt gällande någon fotbollsmatch. Han hejar också på AIK.

Vad var roligast med ”Farmen”?

– Man brukar ju säga personerna men jag måste ändå säga djuren. Det var höns, grisar, kossor och hästar. Livet på bondgården var det roligaste. Sen är det roligt med personer också, men jag har lättare med djur än människor. De ger mig villkorslös kärlek.

Farmen VIP” sänds måndag 20.00 i TV4 och TV4 Play.

ARTIKELN HANDLAR OM