Caitlyn Jenner: O.J. är skyldig

Det är frågan som en hel värld velat ha svar på i över 20 år – mördade O.J. Simpson sin ex-fru Nicole Brown?

Caitlyn Jenner är säker på sin sak.

”Jag vet att han gjorde det”, har hon nyligen sagt enligt USA today.

Så fort O.J. Simpson kommit på tal har familjen Kardashian, som var nära vänner till förre fotbollsproffset och Nicole Brown, valt att lägga locket på.

Ett exempel på deras ovilja att prata märktes inte minst när Khloé Kardashian gästade ”The late late show” med James Cordon tidigare i år, då hon valde att hellre äta ett fisköga i stället för att svara på frågor om O.J.

Nu väljer dock Caitlyn Jenner att ge sin syn på det hela. Och hon verkar säker på sin sak.

– Jag vet att han gjorde det, sa Jenner när hon gästade programledaren Andy Cohens radioprogram i onsdags, skriver USA today.

– Det var tre personer på mordplatsen, fortsätter hon och syftar på de DNA-bevis som visar att förutom offren så ska även O.J. Simpson befunnit sig på platsen.

– Välj en mördare. Hur svårt kan det vara?”

Kardashian tvivlade

Robert Kardashian, pappa till syskonen Kardashian, stöttade O.J. Simpson i rättegången där den senare stod åtalad för morden på ex-frun Nicole och hennes vän Ronald Goldman.

Enligt Caitlyn Jenner, som när rättegången hölls 1995 var gift med Kris Jenner, ska även Robert Kardashian ha haft sina tvivel.

– Efter att allt var över sa Robert att han hade varit okej med om O.J. fällts i första rättegången. Det var det enda han sa om allt, och det är väl det närmaste han någonsin kom att säga att O.J. faktiskt gjorde det.

Döpt efter offret

Mellansystern i Kardashian-familjen, Kendall Jenner, är döpt efter Nicole Brown, vilket visar på familjens nära relation till offret.

Enligt Caitlyn Jenner ska familjen ha blivit ”mycket besvikna” över att O.J. till sist blev frikänd.

O.J. Simpson har i snart tio år suttit i fängelse för bland annat kidnappning och väpnat rån. För drygt en månad sedan kom uppgifter om att han kan släppas fri redan i år.

Vad är sant och falskt i O.J. Simpson-serien?
Publisert:

LÄS VIDARE