Paul Walker kan ha varit vid liv – efter kraschen

NÖJE

Nu granskas filmen av utredarna

1 av 23 | Foto: MOTAR BORT VÄNNERNA Den här bilden togs bara minuter efter den tragiska dödskraschen som tog Paul Walkers liv. Polisen tvingas hålla undan hans vänner från det brinnande bilvraket.

Obduktionsrapporten visar att det var en kombination av yttre våld och brännskador som tog ”Fast & Furious”-stjärnan Paul Walkers liv.

Nu framhävs ett videoklipp filmat bara sekunder efter kraschen som bevis på att Walker var vid liv efter kollisionen.

Rättsläkarna i Los Angeles meddelade under onsdagen att ”Fast & furious”-stjärnan Paul Walker, 40, dog av yttre våld och brännskador.

Samtidigt visar obduktionsrapporten av skådespelarens vän, racingproffset Roger Rodas, 38, som körde Porschen de båda dödskraschade i avled efter ett flertal skador orsakade av yttre våld.

”Han dog, åk!”

Det är dessa två omständigheter som fått många att granska den film som spelades in av två förbipasserande privatpersoner extra noga.

Filmen börjar med att de två personerna anländer med bil strax efter olyckan. Porschen står i lågor och kolsvart rök bolmar upp mot himlen.

– Det är en person därinne, säger den ene.

– Han dog. Åk! Den kommer sprängas, svarar hans passagerare medan han filmar den brinnande vraket.

Skugglik gestalt

I lågorna syns vad som beskrivs som en skugglik gestalt, och det är alltså denna sekvens som påstås visa hur Paul Walker försöker ta sig ur bilen.

Enligt amerikanska TMZ är utredarna helt övertygade om att Roger Rodas inte lämnade bilen, men kan inte med säkerhet säga att Walker satt kvar i sitt säte.

Sajten skriver också att videon granskas av polis.