Penn gör det igen – regisserar flickvännen

Sean Penn är van vid att arbeta med sina kärlekar.
Nu är det flickvännen Charlize Therons tur.
Enligt Deadline är hon klar för stjärnans nya film.

Romantiska resor och mysiga middagar. Regissören Sean Penn har en annan taktik i sina förhållanden. Han väljer att arbeta med sina kärlekar. Nu är det nuvarande flickvännen Charlize Therons, 38, tur att arbeta för honom.
Sean Penn, 53, kommer att regissera flickvännen i kärlekshistorian, ”The last face”, där hon spelar en läkare som gör humanitärt hjälparbete i Afrika.

Kärleken prövas

Filmen kommer att spelas in i Afrika och att arbeta tillsammans, i ett annat land, är långt från det vanliga kärlekslivet som stjärnorna är vana vid. De har under de senaste månaderna setts hångla vilt och har enligt uppgifter från Us Weekly inte kunnat slita sig från varandra. Om den blomstrande kärleken som paret visat upp förstärks eller bleknar i och med arbetet med varandra återstår nu att se.

Jobbat med Madonna

Sean Penn har börjat ta för vana att arbeta med sina damer. Det började med Madonna, 55, som var hans första fru. Hon fick sjunga huvudlåten i hans film ”At close range”, 1986. Några år senare var det dags igen. Men då med hans andra fru, Robin Wright, 48, som var skådespelerska i dramat ”Hurlyburly”, 1998.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN