Oscar Zia: ”Man ses och så ligger man”

NÖJE

Stjärnan berättar om sitt raggande på Tinder

1 av 2 | Foto: Oscar Zia.

Oscar Zia finns på dejtingappen Tinder.

I podden ”Ihop med Josefin” berättar han om sitt vilda singelliv.

– Enligt mig så är en Tinder-dejt att man ses och sen så ligger man, säger stjärnan i podden.

Oscar Zia, 19, kom ut inför Melodifestivalen. Nu prövar han lyckan på dejtingappen Tinder.

– Det är nog mer en snuskapp. Men det funkar ju väldigt väldigt bra, säger han till Josefin Crafoord och Quetzala Blanco i podden ”Ihop med Josefin”.

Oscar Zia står bara med sitt förnamn i appen, men han har en riktig bild på sig själv. Trots att nästan alla vet vem han är spelar många svåra, berättar han i podden. Många börjar prata och låtsas inte veta om vem han är, för att sedan säga att de känner igenom honom.

Zia berättar om en kille som under hela dejten sa att han inte hade någon aning om vem han var.

– Sen dagen efter, då hade han full koll. Han visste allt. Absolut allt. Han spelade lite svår. Men han är ändå avslappnad. Vi pratar fortfarande, han är skön, säger han i podden.

”Vill ha ett förhållande”

I ”Ihop med Josefin” berättar Oscar Zia om hur han har kände sig fängslad innan han berättade att han var gay. Därför har han inte haft något förhållande.

Nu är det mer fritt. Nu skulle jag vilja vara i ett förhållande, men det är fortfarande lite obehagligt att vara med en människa, säger han.

Oscar Zia säger att han måste bli bättre på att flörta. När han får frågan vilken som är hans bästa raggningsreplik har han inget klart svar.

– Jag är ganska dålig på att flörta. Om jag tänker krogen då går jag mer fram och dansar, kör det klassiska och dansar lite nära. Häromdagen var det mer, ska vi fortsätta ditåt? Och så var det en toalett, säger han i podden.

Försökte ha sex med en tjej

Oscar Zia berättar i podden att han har haft problem med att prata med tjejer. De trodde ofta att han ville ligga med dem, när han bara försökte vara trevlig.

Han berättar också om gången han ”nästan” låg med en tjej.

– Jag började på något sätt utforska vad hon hade där nere. Men mina maskiner fungerade inte så att säga. Hon accepterade inte det, hon försökte febrilt få allt att fungera. Jag blev bara mer och mer obekväm och till slut sa jag, nej jag är för full, det går inte.

ARTIKELN HANDLAR OM